Élő belső hang? (lent)
Figyelt kérdés
van a fejemben egy hangokcska, de nem úgy gondoljátok, h ott üvölt, meg ilyenek, hanem véleményt nyilvánít... tehát ha valaki hazudik, azt a kis hang megmondja pl kamu... nemhiszem h különleges vagyok, meg semmi, de lehet h csak az idegességtől hallom?? tini vagyok, szerelem, csalódás tanulás továbbtanulás, elég stresszes életem van, és nehezen tudom magam kontrollálni, gyakran csapkodok, ha épp egyedül vagyok üvöltözök is, nem tudok csak úgy lehiggadni, és ez a kis hang is tombol benta fejemben, bíztat h adjam ki magamból... mi van velem?? ez lehet h a skrizofénia első jele, vagy csak képzelődök??2011. jan. 4. 23:06
11/18 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen természetes. Nagyon káros és durva "ráolvasni" valamilyen hülye betegséget, és Te se mondogasd magadnak. Inkább írjál - írd le a csapongó gondolatokat (napló) - attól le is higgadsz, meg rendeződik a fejedben -lelkedben.
Egyébként ezek a "belső monológok,-dialógok" azért nem hasznosak. Jobb valamit tanulni, tematikusan végiggondolni. Lehet, hogy majd egy pár év múlva megérted.
Szia.
12/18 anonim válasza:
Menj el orvoshoz mert a skizofrénia gyógyszerrel azért kezelhető
13/18 anonim válasza:
Szia!
Nekem is volt hasonló, én elalvás előtt halloottam hangokat, de azok beszélgetések voltak, tehát nem nekem szóltak :S elég ilyesztő volt ettől enm tudtam aludni, de azt mondták, hogy a fáradságtól, kialvatlanságtól van. El is múlt, de én is azt tanácsolom fordulj orvoshoz. Nehogy vmi mást sugjon ez a hang..:S
Ez betegség !!
Üdv!
14/18 homo ludensz válasza:
Ott kezdődik a baj mikor eljön az a pillanat hogy önmagad vagy más ártalmára a hang utasítására felragadsz egy kést és a következményekre az lesz a válaszod hogy a hang tehet róla ő utasított s te csak végrehajtottad. Ne várd meg míg eddig jutsz,mert a végén elzárnak,leszedálnak és egy zombikén telinek majd a napjaid.Kérj segítséget.
15/18 A kérdező kommentje:
magamban már tettem kárt, eltörtem az ujjam, ahogy beleb@sztam a falba... ... ez szánalmas
2011. jan. 28. 14:39
16/18 gabriell88 válasza:
én személy szerint nem "hallom" a hangokat, de gondolataimat igen...értem ezalatt, h nem vagyok skizofrén, de ha egy eldöntendő kérdésem van vagy dühös vagyok, akkor hallom a saját hangomat a fejemben, ha épp mérges vagyok akkor nyugtat, h ne csináljak hülyeséget, próbáljak meg megnyugodni és tisztán gondolkodni...vagy felteszek egy kérdést magamban és válaszol rá..ez mind mind én vagyok.Ezek ötletek, tanácsok amik néha előjönnek..De neked szerintem nem ilyened van:D
17/18 gabriell88 válasza:
Mellesleg írtad h tini vagy, mikor annyi idős voltam mint te, hasonlóan reagáltam én is.arra mondjuk nem emlékszem h akkor bíztattam volna magam v sem.Szerintem nem vagy skizofrén, hisz megpróbálod levezetni a dühödet,bár megjegyzem rosszul.Olyan típus lehetsz mint én, nem tudod magadban tartani az érzéseidet.Van aki el tudja temetni magában és egyszerűen tovább lép van aki nem.Nekem annó sokat segített a hobbi...tánc,színjátszókörök, sport.Van bőven választék, találd meg a megfelelőt.Ott leadhatod a fölös energiádat és elmenekülhetsz egy kicsit:))
18/18 A kérdező kommentje:
Sportolok, kézilabda, de a másik csapat nem mindig jár jól. elfojtani ezt az egészet nem tudom, próbálom levezetni, de nem megy.múlthéten betörtem egy csapattársam orrát, mert nekem b@szta a labdát. lassan mindenkit ellökök magamtól, és magamra maradok...
2011. márc. 5. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!