Ez egy szellem volt, vagy mi ez?! :S
Tegnap jöttem haza edzésről,sötét volt.
Ráharaptam a számra és elkezdett vérezni...Láttam egy autót az út szélén,na mondom most megyek és megnézem a visszapillantó tükrében a számat.
De előtte benéztem a kocsiba,hogy nem ül-e benne senki.Üres volt az egész kocsi [ESKÜSZÖM!] nézem a visszapillantó tükrébe a számat,egyszer csak azon kapom magam hogy tök halkan ereszti le valaki az ablakot és egy öreg 60 éves szakállas,dagadt bácsi néz kifele az autóból és engem néz!!!
Nagyon félelmetes volt,sikítottam és elrohantam!
Nem vagyok dilis,nem szívtam!Esküszöm hogy senki nem ült a kocsiba,nem is volt sötétített az ablak!
Akkor ez most mi volt?!!!
Hát de csak láttam volna a hátát,főleg hogy még dagadt is volt..... :S
De mondjuk megeshet :/
Értem :)
Csak érdekelt hogy ki ez és van-e magyarázat erre.
Még azért utána járok a dolognak :D Nem hagyom annyiba :]
Köszönöm a válaszokat!^^
Mekkora idióta vagy kérdezö...
Mert az elképzelhetetlen, hogy észre se vetted a bácsit... pff. Egyböl szellemnek kellett lennie igen... -.-"
Dagadt pasi verziója:
Jöttem hazafelé a nyugdíjasklubból, de meg kellett állnom, mert papírzsebkendőt kerestem a kesztyűtartóban.
Ahogy felegyenesedtem, egy sápadt, véres fiatal nő bámult be a kocsiba. Rám nézett, és sikított. Eztán elrohant. Én meg tökre beszartam, úgy megijedtem. Biztos vámpír volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!