Lehet telepatikus oka annak, hogy néhány napja mindig ugyanabban a kora hajnali időpontban felébredek "csak úgy"?
Mással is történt már hasonló?
Köszi, ha válaszoltok! : )
Nekem a kutyim ébredt mindig hajnali 3-kor
Hartmann sávok: A Föld pozitív és negatív mágneses erőterének találkozásainál jönnek létre, és egy térrács rendszert alkot. Ez a rendszer már háromdimenziós!
A Hartmann sávoknak van még két nagyon érdekes tulajdonsága: az egyik, hogy 0 és 3 óra között az energia intenzitása kb. a háromszorosára megnő (ha valaki rendszeresen ebben az időintervallumban ébred fel, akkor szinte biztos, hogy Hartmann sáv halad rajta keresztül), ...
én ami pedig már megmagyarázhatatlan, hogy azt követő nap, amikor meghalt, hajnali 3 órakor a vakkantására ébredtem. És reggel a másik lakásban lakó családtagom is ezt mondta, aki nem szokta naponta hallani őt!
Nem szoktam képzelődni, ezt tényként meséltem el. Nem tudom mitől van, mi az oka, célja. Ennyi, megtörtént.
kutyis:
írsz valamit, de mire írod?
ellenkezik azzal, amit én írtam,
vagy csak kötözködni akarsz valakivel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!