Állati tetemek belsőségeiből készült folyadékkal lehet rontást küldeni valakire?
Engem ne szidjatok, én csak a neten olvastam egy lengyel nyelvű oldalakon, fórumokon, bár vannak különféle mágikus folyadékok, löttyök, amivel rontást lehet szórni másra.
Csak kérdem, mert kiváncsi vagyok.-)
nagyod durva bakteriális esetleg vírus fertőzést okoz, ami akár halálos is lehet, nem csak annak, aki elfogyasztja, hanem annak is, aki érintkezik vele.
nem véletlenül figyelnek annyira oda a közegészségügy szempontjából az állattetemek eltávolítására, biztonságos kezelésére.
minden ilyen tetem hullaméreggel van "átitatva".
ha ilyen recepteket nézegetsz, biztos sokszor bukkansz ilyenre, néha azonban gyógynövényeket jelentenek a hozzávalók: macskafarok, varjúháj,...
1.Ha rontást akarsz hozni valakire,akkor jobb,ha tudod,hogy a rossz szándék visszaüt,karmikusan könnyen visszakaphatod,amit másnak kívántál!
2.Az ilyen idióta keverékekkel nem megrontani,hanem esetleg megbetegíteni vagy megmérgezni lehet az embert,és ezt a törvény bünteti!
3.Ilyesmire inkább ne is legyél kíváncsi.Undorító és gonosz dolgok ezek.Olvass szebb dolgokról.Az ellenségeid számára pedig az lenne a legnagyobb átok,ha levegőnek néznéd őket és ez még intelligensebb megoldás is,mint az ilyen kotyvaszokkal való idétlenkedés.
Rontásról nem hallottam, de áldást lehet szórni állati tetemek belsőségeiből készült folyadékkal.
A főzet neve: tyúkhús leves.
ma 14:28
Hát izé, nem tudom.-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!