Ez meg mi? Szerintetek? (képmelléklettel)
Csak ugy fényképezgettem
...majd mprobaltam arnyekolni stb. a kepet. De csak az arnyekolasig jutottam(amit a kepen is lathattok), mert eszrevettem ezt az...izet...a sima kepen csak nagyon halvanyan latszik, ezert linkeltem be igy.
Ti mit gondoltok? Amugy nem hiszek a szellemekben...
Az ott egy árnyék a falon. Azért nem lásztik rendes körülmények között,(machináláns élkül) mert olyan minimális árnyalatnyi eltérés van az árnyékos és a nem árnyékos rész között, hogy csak a kontrasztok eltolásával látszik. Ehhez nem kell, hogy valami legyen ott, ami árnyékot vet, mert a fal egyenletlensége adja az árnyékot. (bocs a szóismétlésért). És nem, a falad nem tökéléetesen egyenletes, ilyen apró kidudorodások lehetnek rajta.
Amúgy, ha a szekrényt el tudod homályosítani, egy mezei paint-el rá tudod rajzonli a foltokat. De mondom, árnyék lesz az. Láttam már szellemet fotón, ez nem az.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!