Átok vagy balszerencse sorozat?
Figyelt kérdés
A férjem 6 évvel ezelőtti halála óta kisért a balszerencse. Kezdődött azzal, hogy a halála éjszakáján - otthon halt meg álmában - miközben a mentősök próbálták újraéleszteni, elment az áram a házban. Kiderült, hogy a kinti nagy villanszekrényben csapta le a fő biztosítékot valami zárlat. Azóta se derült ki, mi volt az. A villanyszerelők azt mondták, hogy ilyesmi akkor történhet meg, ha a házban az összes elektromos berendezés egyszerre van bekapcsolva. Semmi nem volt bekapcsolva, hajnali 3 óra volt, csak a szobában égett a lámpa. Alig 2 hónappal a halála után kishíján leégett a házunk, mert zárlatos lett a belső villanydoboz, amiben a biztosítékok vannak. Aztán sorra mentek tönkre a házban az elektromos eszközök. Az alig 2 éves hútőszekrénynek kiégett a motorja szintén elektromos zárlatot okozva. Tönkrement a búvármotor a kútban. Elromlott a mosógép. 2 autónk volt, az egyikben sorozatosan ment tönkre minden, végül motorcsere kellett volna benne, akkor eladtam. A másik autónk elektromos zárlat miatt kigyulladt és teljesen kiégett. Elromlott a kazán. Végül eladtam a házat és elköltöztünk. Egy ideig úgy tűnt, sikerült leráznunk a balszerencsét. De úgy másfél éve újra kezdődött a pechsorozat. A 26 éves fiamnak, aki addig egy komoly, megbízható, okos, inteligens, egyetemet végzett, rendezett életet élő ember volt, komoly pszichés problémái lettek, elkezdett gyógyszereket és drogokat használni. Elindult a lejtőn lefelé, végül 2 hónappal ezelőtt kis híján meghalt. Kiderült, hogy iszonyú adósságokat halmozott fel, minden megtakarításom ráment, kb. 30 ezer euró, hogy rendezzem az adósságait. Depressziós lett a fiam, állandó öngyilkos gondolatok gyötrik, nyugtatókon él, egy emberi roncs lett. Engem iszonyú szorongások gyötörnek, rettenetesen aggódom érte és rettegek a jövőtől, hogy mi jöhet még. Most sokkal rosszabb dolgok történnek, mint korábban. Ezek már az életünket fenyegetik és anyagilag is padlóra küldtek. Nem tudom, mit tehetnék, teljesen tanácstalan vagyok. Ötlet valakinek, hogy mi lehet ez? Esetleg javaslatok, hogy mit tehetnék?okt. 15. 09:13
12/12 anonim válasza:
Nem létezik, hogy rossz ember volt a férjed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!