Akivel történt paranormális megmagyarázhatatlan esemény hogyan tudta feldolgozni és elfogadni hogy olyan dolgot élt át amilyet ma még nem tud a tudomány megmagyarázni?
Pár éve történt még mindig a hatása alatt vagyok.Természetszerető ember vagyok szeretek túrázni terepbiciklizni futni a természetben vagy csak sétálni.Május vége volt egy földesúton sétáltam kifelé ami a faluból vezetett kifele.Jött velem szembe egy biciklis.Egy öreg ember volt egy régi biciklivel.Közelebb ért semmi rossz érzés nem volt bennem.Köszöntem neki megállt elkezdett velem beszélgetni.Kiderült hogy ismeri a papámat együtt dolgoztak a Tsz-ben régen.Annyira ismerte hogy barátja volt.Beszélgettünk még majd mondta hogy sietnie kell mert várja a felesége haza ebédre mérges lesz ha nem ér haza.
Tovább mentem nem gondolkodtam rajta majd mikor hazaértem átmentem a papámhoz és mondtam neki hogy találkoztam a barátjával régi biciklivel tekert és sietett haza.Nagyon megijedt a papám mikor ezt meséltem.Elmondta hogy hívják a barátját mondtam neki nekem is így mutatkozott be.
30éve meghalt egy részeg autós ütötte el a földesúton majd továbbhajtott de megtalálták utána és hosszú börtönt kapott érte.Azóta is látták a bácsit többször tekerni az úton mindig megállt beszélgetni azokkal akivel találkozott és kiemelte hogy siet haza mert a felesége ebédet főzött neki.
Aztán délben a papám vitte a halálhírt a feleségének és tényleg ebéddel várta.Felesége összetört majd pár évre rá meghalt ő is.
Ugy látszik a bácsi nemtud róla hogy meghalt es nem halad tovabb a fehér fénybe:(
Klinikai halottak beszámolói is voltak erről hogy vki mint vmi felakadt lemez ugyanazt csinálja mindig es nem halad a tömeggel.
Ugyanez volt velem, Kérdező, de én tudtam, hogy halott az illető.
Apósom pár éve szörnyethalt autóbalesetben. Olyan egy hét múlva hajnalban mentem ki az udvarra és látom, hogy jön ki a garázsból az udvarra. Hirtelen nem értettem mi történik. Nem volt áttetsző vagy mit tudom én, ugyanúgy nézett ki mint máskor. Azt leszámítva hogy nagyon zavartan viselkedett. Járkált fel-alá az udvaron, garázsból ki-be és azt hajtogatta, hogy hol a kocsi, miért nincs itt a kocsi, el fog késni munkából, indulnia kell dolgozni. Ránéztem, hogy "papa, te nem haltál meg?" Rám nézett zavartan, nem válaszolt, újra berohant a garázsba. Utána szaladtam, de már nem volt sehol. Soha többet nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!