Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Akivel történt paranormális...

Akivel történt paranormális megmagyarázhatatlan esemény hogyan tudta feldolgozni és elfogadni hogy olyan dolgot élt át amilyet ma még nem tud a tudomány megmagyarázni?

Figyelt kérdés

Pár éve történt még mindig a hatása alatt vagyok.Természetszerető ember vagyok szeretek túrázni terepbiciklizni futni a természetben vagy csak sétálni.Május vége volt egy földesúton sétáltam kifelé ami a faluból vezetett kifele.Jött velem szembe egy biciklis.Egy öreg ember volt egy régi biciklivel.Közelebb ért semmi rossz érzés nem volt bennem.Köszöntem neki megállt elkezdett velem beszélgetni.Kiderült hogy ismeri a papámat együtt dolgoztak a Tsz-ben régen.Annyira ismerte hogy barátja volt.Beszélgettünk még majd mondta hogy sietnie kell mert várja a felesége haza ebédre mérges lesz ha nem ér haza.

Tovább mentem nem gondolkodtam rajta majd mikor hazaértem átmentem a papámhoz és mondtam neki hogy találkoztam a barátjával régi biciklivel tekert és sietett haza.Nagyon megijedt a papám mikor ezt meséltem.Elmondta hogy hívják a barátját mondtam neki nekem is így mutatkozott be.

30éve meghalt egy részeg autós ütötte el a földesúton majd továbbhajtott de megtalálták utána és hosszú börtönt kapott érte.Azóta is látták a bácsit többször tekerni az úton mindig megállt beszélgetni azokkal akivel találkozott és kiemelte hogy siet haza mert a felesége ebédet főzött neki.

Aztán délben a papám vitte a halálhírt a feleségének és tényleg ebéddel várta.Felesége összetört majd pár évre rá meghalt ő is.

júl. 17. 23:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon nehezen dolgoztam fel, nem mertem egyedül maradni hónapokon át. Aztán az segített, hogy nem maradtam a házban tovább, ahol történt. Nem szeretném elmondani, mi volt, nagyon megrázó volt számomra.
júl. 17. 23:52
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok paranormális élményem volt már. Ezek mind 20+ évesen történtek velem. Addig azt hittem, hogy rettenetesen megijednék és furcsa lenne, de nem volt az. Nem tudom megindokolni, hogy miért. Azért amit leírtál, kérdező, ennyire durva dolog nem történt velem.
júl. 18. 00:04
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugy látszik a bácsi nemtud róla hogy meghalt es nem halad tovabb a fehér fénybe:(

Klinikai halottak beszámolói is voltak erről hogy vki mint vmi felakadt lemez ugyanazt csinálja mindig es nem halad a tömeggel.

júl. 18. 07:44
 4/9 anonim ***** válasza:
60%
Cool story bro.
júl. 18. 10:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Történt már egy pár paranormális dolog velem amin egy pár óra, vagy esetleg egy nap alatt túl tettem magam. De ezt a történetet nem lehet olyan hamar elfelejteni, vagy könnyen feldolgozni. Amúgy szomorú történet.
júl. 18. 10:26
 6/9 anonim ***** válasza:
68%
Egy vicces kedvű öreg csúfot űz a hiszékeny fiatalokból. Igen, átéltem már ilyet, ő jót nevet rajta, te meg becsavarodsz.
júl. 18. 12:55
 7/9 anonim ***** válasza:
34%
Ilyen egyszerűen nem létezik. Itt valaki hazudi....
júl. 18. 15:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy mint bármilyen más eseményt. Számomra ez is mondhatni természetes. Bár néha bosszantó, hogy nincs rá pontos magyarázat. De nem tartom létfontosságúnak
júl. 18. 17:34
 9/9 anonim ***** válasza:

Ugyanez volt velem, Kérdező, de én tudtam, hogy halott az illető.

Apósom pár éve szörnyethalt autóbalesetben. Olyan egy hét múlva hajnalban mentem ki az udvarra és látom, hogy jön ki a garázsból az udvarra. Hirtelen nem értettem mi történik. Nem volt áttetsző vagy mit tudom én, ugyanúgy nézett ki mint máskor. Azt leszámítva hogy nagyon zavartan viselkedett. Járkált fel-alá az udvaron, garázsból ki-be és azt hajtogatta, hogy hol a kocsi, miért nincs itt a kocsi, el fog késni munkából, indulnia kell dolgozni. Ránéztem, hogy "papa, te nem haltál meg?" Rám nézett zavartan, nem válaszolt, újra berohant a garázsba. Utána szaladtam, de már nem volt sehol. Soha többet nem láttam.

aug. 6. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!