Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Megmagyarázhatatlan vagy...

Megmagyarázhatatlan vagy paranormális események mitől keletkeznek egy házban?Nálunk most történt valami nagyon durva, mitől alakul ki ilyen?

Figyelt kérdés

Elmosogattam utána leültünk kajálni.Az egyik nagyobb kés mosogatás után bele volt fektetve a csurgatóba.Ettünk és azt vettük észre csörög,zörög valami az elmosogatott edények között.Odaugrottam és valami hihetetlen volt.A kés magától mozgott,majd én nem tudom hogy történt de a konyha közepére kirepült.

Kifutottam a konyhából, most is a nappaliban ülök.Anyámék azt mondták biztos rossz energiák vannak a lakásban.Párommal itt vagyunk, azóta elraktunk minden eszközt a fiókba.

Megijedtem, az érdekelne hogy ezután ilyen elő fog fordulni a lakásban?

vagy ez miért itt alakult ki?

Mi okozta?

2022. márc. 27. 21:20
1 2
 1/11 anonim válasza:
43%
Költözz
2022. márc. 27. 21:58
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Én azért nem egyből költözést javasolnék. Ha még egyszer előfordulna ilyen, akkor először a házat érdemes felszenteltetni egy pappal, vagy szentelt vizet kérni a templomból és minden helyiségben a sarokba önteni belőle. Ha ezek nem használnak és még mindig fennáll, akkor költözés.
2022. márc. 27. 22:06
 3/11 SZücsöm ***** válasza:
73%
Ne költözz, hanem videózz.
2022. márc. 28. 09:07
 4/11 anonim ***** válasza:
33%

Pl. Ha Àzsiai területen élnél akkor megkérdezném volt-e földrengés a közeledben.

Ha szerinted szellem volt. Ha ilyet tud hogy simàn kidobja a mosogatóból a kést akkor gondolod nem tud ajtokat nyitogatni vagy szekrényeket kihuzni es targyakat reptetni?

Harmadik kérdés hogy nem laktok pl. Repülötér vagy vonatsin vagy metro sìn közelébe?

2022. márc. 28. 13:33
 5/11 anonim ***** válasza:
18%

2-es ha szentelt vizet önt minden sarokba es peneszedesre hajlamos a faluk akkor még egy problémàval kell megküzdeniük amitöl szintén nehez szabadulni es azt ugy hivjak penész.

Ha szellem nem lehet hogy az elozo tulaj es csak szeretne visszakapni a hazat? Vagy lehet igy jelez, hogy szeretne focit nezni a tv-ben. Kapcsold be neki es nezd meg nyugi lesz-e. Nem szeretne lekésni egy fontos meccset de lehet a technologiai eszkozok kezelese nem sikerul neki. 😏

2022. márc. 28. 13:38
 6/11 anonim ***** válasza:
59%
Simán lehet szellem. Ez kopogó szellem, tárgyakat mozgat. Ez sosem jó.
2022. márc. 28. 13:55
 7/11 anonim ***** válasza:
71%
6-os na es ha nem kopogo szellem?
2022. márc. 28. 15:13
 8/11 anonim ***** válasza:
71%
Na es ha egy nyest vagy menyét?
2022. márc. 28. 15:14
 9/11 anonim ***** válasza:
40%
Egy menyét aki keresi a menyét?
2022. márc. 28. 21:03
 10/11 anonim ***** válasza:
71%
Késdobáló menyét, aha...ez tényleg sokkal reálisabb lehetőség, mint a szellemek....
2022. márc. 28. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!