Megmagyarázhatatlan vagy paranormális események mitől keletkeznek egy házban?Nálunk most történt valami nagyon durva, mitől alakul ki ilyen?
Elmosogattam utána leültünk kajálni.Az egyik nagyobb kés mosogatás után bele volt fektetve a csurgatóba.Ettünk és azt vettük észre csörög,zörög valami az elmosogatott edények között.Odaugrottam és valami hihetetlen volt.A kés magától mozgott,majd én nem tudom hogy történt de a konyha közepére kirepült.
Kifutottam a konyhából, most is a nappaliban ülök.Anyámék azt mondták biztos rossz energiák vannak a lakásban.Párommal itt vagyunk, azóta elraktunk minden eszközt a fiókba.
Megijedtem, az érdekelne hogy ezután ilyen elő fog fordulni a lakásban?
vagy ez miért itt alakult ki?
Mi okozta?
Pl. Ha Àzsiai területen élnél akkor megkérdezném volt-e földrengés a közeledben.
Ha szerinted szellem volt. Ha ilyet tud hogy simàn kidobja a mosogatóból a kést akkor gondolod nem tud ajtokat nyitogatni vagy szekrényeket kihuzni es targyakat reptetni?
Harmadik kérdés hogy nem laktok pl. Repülötér vagy vonatsin vagy metro sìn közelébe?
2-es ha szentelt vizet önt minden sarokba es peneszedesre hajlamos a faluk akkor még egy problémàval kell megküzdeniük amitöl szintén nehez szabadulni es azt ugy hivjak penész.
Ha szellem nem lehet hogy az elozo tulaj es csak szeretne visszakapni a hazat? Vagy lehet igy jelez, hogy szeretne focit nezni a tv-ben. Kapcsold be neki es nezd meg nyugi lesz-e. Nem szeretne lekésni egy fontos meccset de lehet a technologiai eszkozok kezelese nem sikerul neki. 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!