Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Megmagyarázhatatlan vagy...

Megmagyarázhatatlan vagy paranormális események mitől keletkeznek egy házban?Nálunk most történt valami nagyon durva, mitől alakul ki ilyen?

Figyelt kérdés

Elmosogattam utána leültünk kajálni.Az egyik nagyobb kés mosogatás után bele volt fektetve a csurgatóba.Ettünk és azt vettük észre csörög,zörög valami az elmosogatott edények között.Odaugrottam és valami hihetetlen volt.A kés magától mozgott,majd én nem tudom hogy történt de a konyha közepére kirepült.

Kifutottam a konyhából, most is a nappaliban ülök.Anyámék azt mondták biztos rossz energiák vannak a lakásban.Párommal itt vagyunk, azóta elraktunk minden eszközt a fiókba.

Megijedtem, az érdekelne hogy ezután ilyen elő fog fordulni a lakásban?

vagy ez miért itt alakult ki?

Mi okozta?

2022. márc. 27. 21:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Túl sok paranormális filmet néztek a pároddal... Kissé meredek a sztorid, ráadásul általános filmes látványelem a repülő, esetleg falba vagy valamibe beleálló kés, mint a szellem dühének jelzésértéke.

Szóval nem hiszem el, bocs.

2022. ápr. 12. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!