Mit történt a macskámmal?
Figyelt kérdés
A macskám reggel óta ide-oda rohangál a lakásban és olyan, mintha félne valamitől. Feláll a szőr a hátán és valamikor még fúj is.2010. okt. 31. 10:41
11/21 anonim válasza:
a nagynéném is meséli, hogy a macskája néha elbambul, és követ vkit a szemével, mintha vmit lenne ott, és én is hiszem h szellemek léteznek, de nem azért, hogy minket ijesztegessenek, hanem csak úgy vannak, mint bármi más a földön, szal sztem lehetséges, hogy ilyenkor éppen vmilyen láthatatlan szellemszerű lényt lát, de nem hinném, hogy aggódnod kéne, nem fog bántani.
12/21 anonim válasza:
Állítólag az állatok érzékenyebbek a paranormális dolgokra, de én nem hiszek bennük :D
13/21 A kérdező kommentje:
Köszi
2010. okt. 31. 22:44
14/21 anonim válasza:
Sátánista körökben úgy tartják a amcskák látják a szellemeket
16/21 titoktina válasza:
Szerintem igazad leget hogy szellemet/ket lát . de nekem is volt már ilyen a macsakámmal meg hasonló. volt már olyan ios hogy nem kaptam levegőt majd érzetem hogy folytogat valami majd bele néztem a tükörbe és kéz nyomokat láttam. ez durva ugye ?
17/21 anonim válasza:
Ez tényleg durva.Én egyszer éjjel a szobámban halk hangokat hallottam,és nehezen kaptam levegőt.Arra gondoltam én is h vki fojtogat.
18/21 anonim válasza:
Add el a macskád a szellemirtóknak, kevesebbet fogyaszt mint az aksis szellemradar, és még aranyos is.
19/21 anonim válasza:
Lehet hogy egy halott boszorkány Familiárisa volt és most vissza akarja kapni.
20/21 anonim válasza:
a macskák tényleg látják a szellemeket.De ha szellem van a lakásban akkor azt észre lehet venni más dolgokból is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!