Szellemidézéskor ha nem megfelelő szellem jelenik meg mi a teendő?
Figyelt kérdés
Be lehet fejezni azonnal vagy el kell küldeni?2024. jún. 15. 23:23
1/6 anonim válasza:
Mindig a megfelelő szellem jelenik meg. Csak van az úgy , hogy gyakran nem az, akire számítunk.
2/6 anonim válasza:
Futni, felgyújtani a házat, majd rohanni a templomba és megfürdeni szentelt vízben.
3/6 Szervizmérnök úr válasza:
Kicsit előreszaladtál, de javallott szerintem betartani a megfelelő sorrendet.
Előbb idézd meg a szellemet és ha nem megfelelő a személye (jelentsen ez bármit), akkor majd ráérsz kitalálni a többit.
4/6 anonim válasza:
Igen, el kell küldeni. Udvariasan, tisztelettudóan kell beszélni vele.
6/6 kretens válasza:
Imádkozz isteni tanitás szerint...miatyánk...üdvözlégy mária stb stb.Én ha furcsa dolgot észlelek mindig azt mondom hangosan hogy krisztus az én pásztorom.Érdekes hogy ilyenkor minden idegen nem e világi entitás menekülőre fogja és eltűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!