Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Csak en kapcsolódtok idegenekhez?

Csak en kapcsolódtok idegenekhez?

Figyelt kérdés
Elég régóta felfigyeltem már erre a jelenségre. Szoktam kapcsolódni lelki és szellemi formában már jól ismert és kedvelt lelkekkel.Az a bizonyos vákuum.. Nálam ez előfordul idegenekkel is. Amikor is beszippant egy ember ,és azt is érzem hogy ő is érzi hogy van valami. Nem tudok másra figyelni az energiammal ,csak rá. Mi ez?

máj. 25. 22:39
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Ugyan dehogy. Sajnos rengeteg degenerált él téveszmékkel rajtad kívül is.
máj. 25. 23:53
 2/6 Grimfox ***** válasza:
17%
Ez egyfelől jelenthet empátiára való hajlamot, ami azért az emberek többségében megvan, a problémásabb, hogy esélyes, hogy befolyásolható vagy azok által, akikkel kapcsolatban ezt érzed. Valószínű, hogy azt érzed, amikor a tudattalanod hajlandóságot mutat arra, hogy részlegesen feladja a saját magára való összpontosítást. Ez addig egy előnyös helyzet, amíg jószándékú emberek felé történik, de ezt könnyen kihasználják a kevésbé nemes szellemű emberek.
máj. 25. 23:57
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is sokszor fordul elő ilyen. Ha vadidegen, akkor egymásra mosolygunk általában, érzem, hogy ő is érzi, és ő is érzi, hogy én is érzem. Majd tovább megyünk.

Munkáim során nagyon sok emberrel találkozom, beszélek. Így ha köztük van ilyen ember, akkor kicsit szóba elegyedünk és feltöltődünk.

De senkivel nem tartok kapcsolatot.

máj. 26. 00:27
 4/6 anonim ***** válasza:
14%

1.

Nem azt akartad írni hogy “rajtam kívül is”…? Van hely a fajtádnak…

máj. 26. 00:41
 5/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
42%

Kérdező, ha megkérdeznéd a másik embert, akkor rájöhetnél, hogy ezek csak beképzelések, illetve van bizonyos evolúciós alapja, hogy miért gondolkodnak így némelyek, csak ezt mai tudásunkkal már felülírja a józan ész, a többségnél.

Nincsenek ilyen "energiák", spirituális értelemben.

Soha, senki nem bizonyította, csak benézik maguknak, akik hisznek ilyenekben.

Fizikai értelemben az energia nagyon alaposan tisztázott fogalom, semmi titokzatos nincs benne. Kimutatható, mérhető.

máj. 26. 11:10
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Az a bizonyos vákuum a fejedben van. Normális embereknek ott agy szokott lenni.
máj. 26. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!