pl:vallási látomás,hétköznapi dologgal kapcsolatos látomás stb.
Csak felsoroltam néhány fajtáját ,hogy megkönnyebítsem a dolgotokat
A központi idegrendszer működési zavara
Alváshiány
Epilepszia
Daganatos megbetegedés
Migrén
Lázzal járó kórkép
Gyógyszermellékhatás
Alkohol vagy droghasználat
Agybaj röviden, de az én dolgom nem kell megkönnyíteni.
Ami nem álom, álmodás kategóriába esik, azok sajnos nem normális látomások, függetlenül attól, hogy minek a mellékhatása.
"Vallási látomás" ilyen értelemben nincs.
Nem tudok például Jézussal kommunikálni, valamelyik frekvencián, amit a látomások átvitelére fenntart a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság, mert nincs közös témánk.
Hogy az idősíkjaink (jelentsen ez bármit) 2000 évnyi eltolódását ne is említsem.
Ez nagyban függ attól, hogy a látomás, és a valóság között van e kapcsolat, vagy nincs. A vallási látomás esetén ez csak akkor kérdéses, ha a látomásnak van közel megtörtént, vagy később bekövetkező eseményekhez. Ha a látomásban szereplő dolog valóban úgy történt, vagy később megtörténik, akkor ellenőrizhető a tartalma, és pontossága. Egy személyes élmény esetén ez nem lehetséges. Mindkét esetben erős vallási érzület, felfokozott érzelmi állapot váltja ki.
Az ennél profánabb látomásokat, ha van közük a valósághoz, akkor a megérzés egy formájának lehet nevezni. Ha nincs köze a valósághoz, akkor inkább hallucináció, mint látomás.
Mindkét kategóriában több a hallucináció, mint a valódi látomás. Amit okozhatnak mindazok, amiket a 2. válaszoló leírt.
Materialistától, hitetlentől ne számíts jó válaszra!
A tudat nyitottsága teszi lehetővé az érzékszerveken túli érzékelést, "bevillanásokat", akár álomban, akár ébrenlétben.
7-es
Persze.A cselekedetek úgy mond lenyomatott ,hagynak a tudatodon vagy lelkeden.Nem tudom ,hogy melyik a jobb kifejezés erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!