Ha meghalsz elindulsz a fénybe, vagy itt maradsz és szellemként tevékenykedsz?
Figyelt kérdés
jan. 1. 20:12
11/17 anonim válasza:
Ha meghalsz, az a Te (Én) amit általában értünk ezek alatt, idővel feloldódik valami nagyobban.
Tehát az első kérdés az, mit értesz Te vagy Én alatt.
A második, hogy a halál folyamatának melyik pillanatát nézzük. Ill. az érdekes e, hogy mi van a halál teljes folyamatán túl.
13/17 anonim válasza:
Mint az ember is alat,ha meghal , mint minden alat ,eltunik,csak mi inteligens alat, megbutulva a valasos ,dogmaval, hisszuk , hogy van menny meg pokol,,Marhak , akik hisznek,,Akik itt maradnak, emlekukben elnek tovabb
14/17 Gyöngybagoly válasza:
Nem tudom, még nem haltam meg, így nincs ilyen irányú tapasztalatom.
15/17 anonim válasza:
én simán szellemként rontanám a levegőt. annyi rohadék van a világon, hogy egy örökkévalóság sem lenne elég az összes orra alá borsot törni.
16/17 anonim válasza:
15... jaja
Attól biztos "megjavulnak"!
17/17 anonim válasza:
#16: nem javítási célzattal kísérteném őket, ne magadból indulj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!