Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Volt olyan kapcsolatotok,...

Volt olyan kapcsolatotok, hogy àtvettétek a ràtok gondoló érzelmeit? Mitől van ez?

Figyelt kérdés
Van egy lelki tàrsam,-legalàbb is ezt gondoltam- ha elkezd hiànyozni, melkasi fàjdalmaim lesznek, 2 percen belül ír. Ha késztetést érzek, hogy üzenetet küldjek neki, elkezdek írni, kb 20 màsodpercel megelőz. Tudna nekem valaki erről felvilàgosítàst adni?
2023. dec. 30. 20:20
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

Párommal 10ből nagyonsokszor úgy vesszük fel a telefont, hogy annyit mondunk, telepátia.

Mielőtt hazajön, mindig bemegy boltba. Mindig hoz valami nasit, amit épp kívánok. Pedig nem mondom neki. Ha este kimegyek a konyhába, akkor hozok be neki is inni/enni, leteszem mellé az éjjeliszekrényre, mert tudom amikor fel fog kelni, mit fog kérni. Vagy az “tudod mire gondoltam?” kérdésre élből mondjuk, hogy “aha tudom” és tényleg. Nem tudom, mi ez, lehet csak figyelünk egymásra, vagy tényleg működik valami, de tényleg van ilyen 😊

2023. dec. 31. 09:35
 12/13 anonim ***** válasza:
10 Adva van két fiatal ember-közöttük több mint 10 ezer km. Különböző nációk, egyik sem volt fent társkeresőkön, nyelv frissités-tanulás céljából unalmukba szétnéztek egy ilyen oldalon, az egyik éhes volt egy pizzára, akkor abban az időszakban, a másik meg profilként egy pizza volt, egymástól totál függetlenül. Felvették a kapcsolatot-közös nyelv volt, mindkettő keresztény, úgy is nevelődött fel, ugyan azt vallják mindketten, ugyan úgy Szent Lélekkel megkeresztelt hívők-egymást sosem ismerték. Jah és karácsony volt. Ami még megelőzte, két évvel korábban a pár egyik tagja masszívan imádkozott egy társért, minden nap. És két év mulva karácsonykor ismerték meg egymást. Mint borsó meg a héja, olyanok már évek óta, és házasság. Mind kettőnél ismeretlen fogalom a válás. Véletlen?:D
2023. dec. 31. 14:37
 13/13 anonim ***** válasza:
A párommal sokszor ugyanakkor akarjuk egymást hívni, ugyanaz a dal jár a fejünkben, vagy ugyanarra gondolunk. Általában én mondom ki, ő csak gondol rá, szóval én vagyok a gondolatolvasó :D És igen érzelmeket is át lehet venni, ha pl szeretsz valakit és szomorú, akkor te is lehetsz az stb...
jan. 1. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!