A harmadik szemmel valóban lehet látni, vagy csak
intuíciót ad?
Igen, konkrétan lehet látni.
Hasonló vagyok mint hármas, színes energiákat látok meg sok más dolgot azon kívül. Sokszor hallok is mellé, de olyan is van, hogy csak hang van. Egyszer utaztam és megismerkedtem a mellettem ülővel, kiderült ő is lát. Kipróbáltuk,elkezdtünk befelé figyelni és mindketten ugyan azt láttuk egyszerre, egy tibeti mandalát színes fényből.
2023. nov. 8. 18:01
A harmadik szemmel valóban lehet látni. Mindenkinek "nyitva van", de nálunk már nem a látás a fő feladata.
Elég sok állat van, amelyik konkrétan néz is vele: hidasgyík, néhány béka, stb. Általában amelyiknek elég merev a nyaka.
Te pedig konkrétan a kék fényt látod még vele, és onnan tudod, hogy éjjel van, vagy nappal. Az a vicces, hogy ezt még azok a vakok is érzékelik, akiknek valamennyire még működik a szemük.
Amúgy legalább 30-szor volt már a kérdés.
2023. nov. 8. 19:48
Lehet látni is vele. Ha nem csak átlaghoz képest 10-20%kal erősebb, akkor nem csak intuíciót ad. A vele való látás is semmi. Valóban aránylag nehéznek van besorolva, de attól még egy alsó rendű dolog. A harmadik szem, mint energetikai csomó örvénylés, nem erre való.., nem intuícióra, mint valami gyerek, és hogy lásd a fizikai világot.
2023. nov. 8. 19:49
"Általában amelyiknek elég merev a nyaka."
Nekem is merev a nyakam, mégse látok vele!
2023. nov. 9. 01:11
Én nagyon sok embernek csináltam fiatal koromban látást. Rengeteg fajtát. Lehet vele simán is látni. Intuicio az a 7. érzék.Semmi közé a másiknak. Azt is sokat csináltam.
2023. nov. 10. 18:44
16/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ismertek hatásos technikát a harmadik szem megnyitásához, ha igen kérlek segítsetek.
Azzal nem szabad kísérletezni anélkül, hogy az összes többi szellemi szinten ki ne fejlesztetted volna a tudatosságodat előtte. A harmadik szemet öt szellemi központ előzi meg, mindegyik a tudatosság egy szintjét testesíti meg. Ha ezen végigmész, többnyire az erre szolgáló jógagyameditációkkal, akkor biztonságosan kifejlesztheted a szellemi észlelésedet. Ha csak a harmadik szemmel próbálkozol, és feszegeted, akkor a pszichés, és egészségügyi problémák egész sorát zúdítod magadra, és ha viszonylag könnyen meg is úszod, nem sok irányításod lesz az észlelés felett. Ha egyszer "megnyitod", többé nem tudod bezárni, és onnantól csupa olyasmit fogsz látni, amit nagyon nem kellene látnod, és amit nem is akarsz látni/észlelni. Arról nem is beszélve, hogy hiába érzékeled, ha nem tudod, mi az, amit érzékelsz. Ha feszegeted, felkészületlenül próbálod megnyitni, akkor hiába "látsz" valamit, nem fogsz tudni vele mit kezdeni. Nem fogod tudni, mi az.
2023. nov. 10. 23:20
Persze, hipp-hopp meg tudod nyitni nulla energiabefektetéssel, instant.
2023. nov. 11. 03:04
Köszi szépen Grimfox!
Naggyon fontosakat írsz!
Köszi!
2023. nov. 23. 15:19
Kapcsolódó kérdések: