Egyedül élek. Ma ébredés után azt láttam, hogy a fülcseppem a mosdó mellett kb. 30 centire lévő polcról a mosdókagylóba esett. Hogy lehetséges ez?
A kis flakon majdnem üres, de biztos nem én voltam, és ha magától le is szédült a fejmagasságban lévő polcról, a gravitáció ilyen messze nem sodorhatta. Akkor a polc és a mosdó közé kellett volna esnie. Mi lehet a magyarázat?
Nem vagyok álmomban járkálós típus.
Bármi. Egy unatkozó szellem, az angyalaid. Nekem rendszeres a hangok. Főleg amikor olyan gondolatom támad ami fontos, akkor szólal meg valami, esik le valami, ami addig hetekig jól el volt, stb. Rendszeres az olyan dolog is, hogy valami arrébb került. Én autisztikus vagyok, és rendetlen. Avagy aminek nincs fix helye, az nagyon kaotikus, de aminek van, az nem tud máshová kerülni. Sokszor van, hogy valami "eltűnik", de nem eltűnik, hanem máshová kerül. Én is egyedül élek, és ha valamit 150szer ugyanoda teszek, nem fogom 151edjére máshová tenni, főleg hogy ne emlékezzek rá. Megesik az ilyen. Ilyenkor elgondolkozok, hogy mit akarhatnak tőlem. Az esetek nagy többségében rájövök valamire, és azt viszem tovább, amikből nagyon jó dolgok születnek, akár fizikai is, de általában valami nagyobb belső fejlődés, rádöbbenés.
Ez ilyen. Aki süket, annak hadonászni kell, hogy figyeljen. Mi itt süketek vagyunk, de segíteni szeretnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!