Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogy kéne meditálnom? Egy...

Kim Bo Mao kérdése:

Hogy kéne meditálnom? Egy főút mellett lakok, és mindig kizökkent a koncentrációból, ha elmegy egy busz.

Figyelt kérdés
Mert remeg olyankor a ház. Valami tipp/ötlet?

2013. máj. 4. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Menj ki a természetbe. Ezerszer jobb élmény, mint a lakásban :) /tapasztalat/
2013. máj. 4. 21:46
 2/7 Shaddark ***** válasza:

Az előző jót írt.

Használhatsz fülhallgatót meditációs zenével, nem tudom mennyire hangos a főút.

Megpróbálhatod elfogadni a zajt is, beszéld be magadnak hogy imádod és szereted hallani a buszok hangját. Akkor nem fog zavarni.

Engem úgy tanítottak hogy közben kis hangyák mászkáltak rajtam, épp azért tanították kint a füvön hogy megtanuljam már az elején elfogadni a "zavaró tényezőket", amik valójában nem is azok, csak mi hisszük annak ezért azzá válnak. Ha steril körülmények közt tanították volna sokszor nem menne mert "nyom az ágy", "hangos a szomszéd gyerek", ...

2013. máj. 5. 12:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Mikor megy el az utolsó busz?Mikor meditálsz?
2013. máj. 5. 12:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó busz olyan éjfél tájékán megy el, utána fél óránként megy éjszakai járat, és már reggel fél 5kor rendes járatok mennek. :C A közelemben nem igazán van természet, van egy kiserdő, de ott bátyámat megkergette egy csöves kutyája-tele van csövesekkel...
2013. máj. 5. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
a meditáció pont hogy a koncentráció ellentéte
2013. máj. 5. 21:13
 6/7 Antimod ***** válasza:

Mindig lesznek kisebb-nagyobb zajok, neszek, ha ezekre figyelsz. Ha totális csend van, akkor az fog zavarni.

Személy szerint úgy képzelem el magamat ilyenkor, mint egy médium: hagyom, hogy keresztülfolyjanak rajtam a dolgok, legyen az zaj, légáramlat, bármi. Mintha feloldódnék a környezetemben. Nem kizárom, hanem befogadom ilyenkor, ugyanakkor nem figyelek rá oda.

2013. máj. 6. 09:31
 7/7 anonim válasza:
Én azt javaslom hogy mint írták használj mp3-at vagy magnót. Hallgass meditációs zenét ha otthon vagy. Esetleg elmehetnél egy parkba vagy valami őrzött helyre meditálni.
2013. máj. 22. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!