Talán az előző életemből ő a férjem?
Esténként mindig energiát érzek a szobámban, mintha figyelne valaki. És ez így megy már hónapok óta. Van néhány este, hogy nem érzem, de az ritka. Pár napja ha előjön ez az érzés, pár pillanat és beugrik egy kép egy férfiről, ahogy mögöttem ül és figyel. Jobb bokája a bal térdén (tipikus gentleman ülés), sötétszürke zakóban, gálacipőben és sötétszürkés-méregzöld kalapban van. Gondolkozik, tűnődik valamin. Aggódik, néha ideges, stresszes, nem kapja a helyét és mérhetetlenül bizonytalan. Annyi biztos, hogy minden érzése hozzám kötődik valamilyen formában.
Az érzéseit mind átérzem, és ilyenkor enyhe félelmet is érzek, mert nem tudom, vajon ez az agyam szüleménye, vagy valami természetfölötti.
Talán az előző életemből ő a férjem? Vagy talán nem is létezik, és amiket ő érez, azok valójában az én érzéseim, csak valamiből adódóan őt látom? De miért pont egy ilyen elegáns férfi? Miért nem nő?
A komoly válaszokra lenne szükségem :)
L/15
Oda van írva, hogy "ezoterikus" kérdések. Akkor nem értem, hogy aki nem hisz semmiben, mai ebbe a körbe tartozi, az miért jön erre az oldalra? Vagyis nagyon jól tudom: Egyszerűen örömét leli benne, hogy leiszólja, kinevesse, megleckéztess a kérdezőt, és nagy dölyfösen megírja a tuti frankót.
Kérdező! Biztos, hogy volt előző életed. Ha tőlem kérded, szerintem inkább apukád, vagy valamilyen feljebbvalód lehet, de igen lehetne a férjed is, vagy bárki. Viszont az itt és most - ban kell élned. A lábad a földön legyen, az agyad is. A lelked szárnyalhat. Ha érdekelnek ezek a dolgok, iratkozz be valamilyen meditációs csoportba, vagy amit elérsz. De lehet, hogy ezzel is ráérsz még. Úgy olvastam, hogy 40 éves korban, vagyis negyven körül vagy után célszerű a lelki emelkedéssel foglalkozni.
21:24
Az ezoterikus témakör nem azt jelenti, hogy mindent feltétel nélkül el kell fogadni és egyetérteni a kérdezővel, és azt sem, hogy csak hívők járhatnak ide.
Én például sok mindenben hiszek, de abban nem, hogy a kérdező lány az előző életbeli férjét látná. És mivel ő véleményt kért, amibe beletartozik a nemleges válasz is, teljes nyugalommal elmondhatom én hogyan vélekedem az esetéről.
Az, hogy valamit ezoterikus szándékkal írnak ki, nem azt jelenti, hogy valóban természetfeletti dolog, maximum a kérdező szerint.
"negyven körül vagy után célszerű a lelki emelkedéssel foglalkozni."
Ilyen butaságot soha senkinek ne mondj, mert még akad aki elhiszi. Te is elhitted, amikor valahol olvastad, ne terjesszük már a pestist...
A lelki felemelkedés nem korhoz kötött - és mi van, ha 20 évesen meghalsz? Nem akkor kell elkezdeni, mikor középkorú leszel, hanem mikor kinyílik az értelmed és igényed támad a tisztább értelem iránti kutatásra.
21:24
Talan azt olvastad, hogy 40-50 eves korban mar az ember bolcsebb lesz, es fejletebb lelkileg, ami annak a jele, hogy jo uton halad!
Mivel az ember egy orokos kutato, Aki keresi, kutatja az eredetet es nem bun az, amikor errol eszmecseret folytatnak, mivel igy jobban tudnak haladni es tanulni, de kozben fejlodni is lelkileg.
Nem hinnem, hogy az elet csak a fizikai test kielegiteserol szolna, mint eves, ivas, es a munka, mert igy ertelmetlen lenne, ordogi kor!
Az elet tobbrol szol, az eletnek van erteke, a tudatunkat kikell hasznalni, tehat a lelekkel igenis foglalkozni kell, mivel Mi nem a test vagyunk, hanem a lelek, es a lelek lesz az iranyito!
Köszönöm a normális válaszokat! Ez a témakör engem különösebben nem foglalkoztat, én maradnék inkább a földön, mintsem kérdéses dolgokkal kezdjek foglalkozni. Ezért volt furcsa, hogy ezt a férfit láttam, éreztem a megszokott "szürke" hétköznapokon.
Most már mindegy, nem is törődök az egésszel, mert félelmet keltett bennem és rá sem akarok gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!