Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Létezhet olyan lény az univerz...

Létezhet olyan lény az univerzumba, aki képes a gondolati = spirituális energiájával bolygókat szétrobbantani?

Figyelt kérdés

Egy reptoid szociológusnő nyilatkozta egy interjúban, hogy ismernek olyan igen fejlett spiritualitású lényt, aki annyira fejlett, hogy a gondolatával = mentális erejével képes ellenséges bolygókat miszlikre szaggatni. Ez nagyon megfogott és utánanéztem valóban igaz lehet. A La CERTA interjú volt ez

Ismert, hogy a szellemek halálunk után idővel ki tudnak alakítani olyan képességet, amivel egy nehezebb tárgyakat tudnak mozgatni, leejteni vázákat, ajtókat becsapni. Aki ismer szellemeket, szellemjárásos házakat annak ez nem újdonság. Idővel és odafigyeléssel kifejleszthető, hogy egyre nagyobb fizikai energiát tudjanak manifesztálni.

Namost ugyanezt lehet alkalmazni olyan fejlett lényekre, akik el tudták kerülni a fizikai megsemmisítést, amit most mi teszünk a planétánkkal, emberiséggel. Ha elég sokáig él egy ilyen spirituális civilizáció, akik nem tolódnak el az akadémiai tudomány nerd, materiális világba élhetnek akár évmilliárdokig is. Így idővel, meditációval ki tudnak fejleszteni olyan mentális energiákat, amivel akár miszlikre képesek robbantani egy bolygót. Tudják manifesztálni az erőt.

2023. aug. 19. 17:43
1 2
 11/20 anonim válasza:
66%
Ha egy reptoid szociológusnő nyilatkozta akkor biztos ugy van
2023. aug. 28. 04:13
 12/20 anonim válasza:
62%
A fäszom gondolati elméjével szoktam bolygókat szétbaszni és lepusztitani galaxisokat
2023. szept. 1. 23:17
 13/20 NTBS ***** válasza:
36%
Kicsi rá az esély.
2023. szept. 5. 06:40
 14/20 anonim ***** válasza:
32%
Nem
2023. szept. 24. 21:38
 15/20 anonim ***** válasza:
24%

Miből számoltad ki az esélyt?

2023. szept. 25. 11:15
 16/20 anonim ***** válasza:
83%

Minden szándékhoz szükséges a gondolat.

Azt nem lehet bebizonyítani, hogy ilyen nem létezhet - emiatt a bizonyítás terhe azt illeti, aki úgy gondolja, hogy létezhet.

2023. szept. 30. 11:24
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem én voltam!
2023. dec. 12. 20:28
 18/20 anonim ***** válasza:
Tudnád mellékelni az interjút?
márc. 6. 09:40
 19/20 anonim ***** válasza:
Talán Jézus képes lenne rá, de miért tenne ilyet? Alsóbb rendű lények nem hinném.
okt. 14. 13:31
 20/20 Szervizmérnök úr ***** válasza:

"Ismert és köztudott...amikor ezoteriában ezekkel a szavakkal kezdenek..."

Tavaly auguszusi hozzászólás, akkor még nem reagáltam erre, de azóta láttam, mi folyik itt.

Ezek kitalált, illetve máshonnan másolt kérdések, közösségi oldalról stb. Az illetőnek ez a szavajárása, direkt csinálja, nem véletlenül irritáló valóban.

Még a politikában is láttam ilyet, már felismerem a stílust (nem csak erről).

Cél, hogy minél több embert felhergelni, provokatív kérdésésekkel válaszokat generálni.

okt. 14. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!