Mi lehet ez minden este 3:00 és 6:00 óra között?
Kirabolhatná a bankot amig zárva van és a zsákmányt elvihetné a szeretteinek a sok- megszámlálhatatlan -rengeteg bankot vagy aranyrudakat.
Kérdező:
Ha reagálsz rá, figyelmet mutatsz, abból az lesz a következtetése, hogy itt van "közönség" és folytatni fogja. Az ilyenek végigkopognak több helyen is, de ahol "meghívást", figyelmet kapnak, pont oda fészkelik be magukat, mert találtak egy paranormálisan és reagáló érzékeny embert.
A 3 órát nagyon régóta hívják az ördög órájának is. Rengetegen ébrednek fel pont 3:00-kor. Sok info van a neten. Sztem, ha nem reagál semmit az ember az a legjobb módszer megszűntetni. Keres magának más áldozatot, aki figyel is rá.
Én rengetegszer ébren vagyok éjjel 3 körül, mert bagoly vagyok. Semmi különbséget nem lehet észlelni a korábbi órákhoz képest.
Azért hihetik sokan ezt a szellemek idejének, mert az éjjeli csendben jobban lehet bizonyos zajokat hallani, pl. a fabútorok recsegését, kis neszeket, ezeket érthetik sokan félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!