Mi lehet ez minden este?
Figyelt kérdés
Minden este 0:00 és 5:00 óra között hallok valami mocorgást a falba kaparászást a pallásrú meg nevetéseket állat a pallásra nem mehet mert teljesen el van rekesztve mindenütt és csak egy ajtó van az is vas ajtó.Múltkor beszéltem az ismerősökkel és monták hogy láttak erre fele e szürke sovány hoszúhajú embert.Meg ma beszéltem a szomszéddal aki aszt monta hogy látott a tetőn be mászni valami emberszerű lényt.Mi lehet itt?2023. júl. 15. 20:43
1/9 anonim válasza:
Rezsidémon....nálam is volt, de ha kiteszel egy közműcsekket, vagy Lidl-s számlát el tudod ijeszteni,
2/9 anonim válasza:
Mindig ugyanazok a hülyék, de én is az vagyok, hogy még mindig nézem a gyakorit…
3/9 anonim válasza:
Leírás alapján a Hekler Bálintra tippelnék, ha tényleg ő az akkor csak olvass fel néhány sort a négyjegyű függvénytáblázatból, ezzel kb 3 hétre elriasztod a környékről.
5/9 anonim válasza:
Medvedisznóember, sokan látják manapság is.
Kirptozoológia jól dokumentálta, Al Gore fedezte fel, tökre komolyan.
Vigyázz vele, nagyon veszélyes, félig medve félig disznó félig ember lény.
6/9 anonim válasza:
Akkor ma este én se fogok aludni.
7/9 anonim válasza:
Lehet,hogy egy szellemmel van dolgod.
De egy biztos:
Ma éjjel nem alszom... 😆😨😨
8/9 anonim válasza:
Poénkodtok, de én tapasztaltam már ilyet, hogy megmagyarázhatatlan hangok jöttek a radiátorból. Nagybátyjámnál a padlásról, ahonnét már mindent kipakoltak, de semmi állat nem volt.
Mindkettő eset idejében meghaltak páran a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!