Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hihetünk a telepátiában,...

Hihetünk a telepátiában, milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
Én akár el is mesélhetem az enyéimet, már ha azok tényleg azok voltak, most kicsit sok a kérdőjel.

2023. júl. 10. 19:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Ez is olyan tapasztalat, ami csak annak fontos, akivel megtörténik. Más semmit nem tud belőle megérezni. Ezért nem lehet megosztani sem. Aki megpróbálja megosztani csak frusztrációt okoz magának a reakciókkal
2023. júl. 11. 12:10
 12/21 anonim ***** válasza:
29%
Válaszolás helyett felajánlom, hogy a kérdőjeleid felkiáltóvá tételében segítek, ha rám írsz.
2023. júl. 11. 18:31
 13/21 anonim ***** válasza:
68%

Viszont ha csak személyes a tapasztalat, akkor nem lehet, hogy valami nem oké?

Mert a valóság nem a személyen múlik.

2023. júl. 11. 19:59
 14/21 anonim ***** válasza:
28%
7. Már vártam a hozzád hasonló gyakoris hülyegyereket aki még olvasni sem tud rendesen. Mit hiszel mit nem senkit nem érdekel. A tapasztalatomat osztottam meg a kérdezővel. Tudományos kísérletek voltak/vannak ezzel kapcsolatban sőt katonai fejlesztések is amik az agyhullámokat használják. Egyébként, meg akarod magyarázni másnak mit élt meg és mit nem? Személyes tapasztalat nem ok? Ezek szerint ha Szívinfarktust kapsz akkor az nem érvényes tapasztalat, mert személyes? Nem lehetsz ennyire buta ember...
2023. júl. 11. 21:02
 15/21 anonim ***** válasza:
64%

"Már vártam a hozzád hasonló gyakoris hülyegyereket aki még olvasni sem tud rendesen."

Köszönöm a személyeskedést.

"Mit hiszel mit nem senkit nem érdekel."

Eléggé fontos dolog, hogy ki miben hisz.

A hited informálja a cselekedeteid. Ha meg egyszer hiszel valamiben, ami nyilvánvalóan hamis, akkor ugyan ez a hiba megtörténhet többször is.

"A tapasztalatomat osztottam meg a kérdezővel."

Ezt senki sem vitatja.

"Tudományos kísérletek voltak/vannak ezzel kapcsolatban"

Tudom. Olvastam ezekről már, viszont nem feltétlenül erősíti a tapasztalatod vagy a hited.

"sőt katonai fejlesztések is amik az agyhullámokat használják"

Például?

"Egyébként, meg akarod magyarázni másnak mit élt meg és mit nem?"

Írtam egy szóval is, hogy nincs igazad?

A valóságot vettem alapul.

Ha valami nem bizonyítható vagy tesztelhető, akkor felesleges hitet formálni.

"Személyes tapasztalat nem ok?"

Személyes tapasztalat , főleg amit csak te élsz meg nagyon gyenge.

Sok más ember személyes tapasztalata meg ennek ellentmond. Ilyenkor kinek van igaza?

"Ezek szerint ha Szívinfarktust kapsz akkor az nem érvényes tapasztalat, mert személyes?"

Mivel a doki meg tud vizsgálni meg a mentősök a szívinfarktus után, nyílván nem az.

Hamis összehasonlítás.

"Nem lehetsz ennyire buta ember..."

Köszönöm a személyeskedést, de szerintem az a butuska aki nem tudja megmutatni az igazát.

Valahol történt valami amit csakis te észleltél, tehát természet feletti létezik.

Röhej.

2023. júl. 11. 21:17
 16/21 anonim ***** válasza:
74%

Ez kb olyan mint amikor valaki szellemet lát aztán fel van háborodva.

Mert ő bizony látta!

2023. júl. 12. 08:07
 17/21 anonim ***** válasza:
65%

Velem volt már ilyen.

1. Gondoltam,hogy kéne írni legjobb barátnőmnek,és mikor elővettem a telómat,(hogy írjak neki) Ő pont akkor írt,és ez többször is előfordult. 😧

2. Egyszer egyedül voltam itthon,és az a gondolatom támadt,hogy rendbe rakom a szekrényt- ezzel segítve Anyukámnak.

És mikor du. hazaért a munkából,mondtam neki,hogy rendbe raktam a szekrényt. Meglepődött,és azt mondta,hogy munka közben pont erre gondolt,hogy fel kéne hívnia engem,és megkérni,hogy rakjam rendbe a szekrényt. 😧

Szerintem a telepátia hihető,de csak olyan emberek között működik,akik között tényleg erős kapcsolat van.

2023. júl. 16. 18:51
 18/21 anonim ***** válasza:
61%

Ez literálisan semmi.

Esetleg van arra valami mód, hogy megmutasd, ez telepátia volt?

Mert ha az lenne, ez akkor is röhejes.

2023. júl. 16. 18:59
 19/21 anonim ***** válasza:
66%
Szia! Igen, mükődik! A minap az unokatestvéremre gondoltam mert ugy 10 éve nem láttuk egymást. Apukámnál viszont jelentkezet fel hivta telefonon, és közölte, hogy nagy műtét elött áll!
2023. szept. 11. 22:12
 20/21 NTBS ***** válasza:
43%
Én nem éltem át, de hallottam róla.
2023. szept. 12. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!