Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi volt ez akkor aznap?

Mi volt ez akkor aznap?

Figyelt kérdés

Nem hisztem el hogy pont ez történik pont velem.

Tegnap előtt fél tíz felé mikor néztem a TVt (egyedül élek) akkor hallottam hogy valami szaladgál oda visza a lépcsőn,vot kamera de reggelre leverődött.A felevételeket nem tudtam visszanézni mert mikor meg akartam őket nézni akkor a gép calalmedig mutatta a felvételt majd aztán els susorodott a kép és nem látszódott semmi.Úgy kb aztán úgy kb negyed tizenkettőko újra hallottam de nem mertem kinézni cska aegy vasrudoat hajítottam gyors ki az ajtón a lépcsőfelé.Aztán úgy mikor elaludtam akkor úgy arra ébredtem 3:56 kor hogy valami teljesen veri az ajtót de gyors eltorlaszoltam és aztán abba maradt.Reggel aztán a pallásrú hallottam röhögő hangokat és kaparászást. Úgy kb 5:25 felé csörgött a telefonom és mikor felvettem akkor valaki belemonta hogy az ágyadalatt vagyok.Aztán a szomszédokkalal mikor beszéltem akkor monták hogy aznap éjjel ricsajt hallotak a házam környékéről.

Nem igazán merek aludni ma se majd.

2023. júl. 8. 17:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Pedig nekem az volt Akkor a legdurvább hoyha valaki hyova jöheteetett be a pallástra
2023. júl. 12. 21:01
 12/13 A kérdező kommentje:
Egyszerűen reszketve írok rúla anyita rosz rá viszagondolni juuuiuj
2023. júl. 12. 21:03
 13/13 anonim ***** válasza:
A kutya elriassza, vegyél ku a menhelyrôl egy kutyust aki védi s hàzadat!
2023. júl. 14. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!