Valaki emlékszik erre?
Figyelt kérdés
Egy régi tv sorozatról van szó.
Egy amerikai sorozat ahol különös és furcsa eseményeket játszanak újra. A végén elmondják, hogy valódi vagy kitaláció.
Segítenétek kérlek, hogy mi ennek a sorozatnak a címe?
Előre köszi :)
2023. jún. 29. 13:28
1/11 anonim válasza:
Rejtélyes igazságok Steven Segallal
3/11 anonim válasza:
Jó lesz az Jonathan Frakesnek is...
4/11 anonim válasza:
5/11 anonim válasza:
Ez még minidig nem szegál, feltűnt? Az első pár adást James Brolin vezette, aztán elhúzott. Kb. említésre sem érdemes.
6/11 anonim válasza:
Szegál nen szegál, az első megválaszolta.A többi csak vergődés.
7/11 anonim válasza:
De, szegál. Nem válaszolta meg. Vagy szerinted, ha megkérdezem, mennyi a pontos idő, akkor 14:49, jólius 30. jó válasz?
8/11 anonim válasza:
Istenverte majmok vqgytok. A sorozat címe rejtélyes igazságok,lényegtelen ki a műsorvezető. Gondolom legalább most okosnak érezhetitek magatokat.
10/11 anonim válasza:
7#, Igen. Sőt én az időt kérdeztem, nem a dátumot..
Az első válaszolt, én még linket is adtam. tökéletes és 100%ban hasznosak voltak a válaszaink. Több mint teljes kielégülést nyújt az első is, de én még linket is adtam, hogy lehetetlen legyen eltévedni. Kész. Nagyon szívesen. A lepontozók valami nagyon buta emberek lehetnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!