A Titanic hajókatasztrófája során elhunyt szellemek dörömbőlhettek a mini tengeralattjárón?
Ismert, hogy gyors lefolyású, igen tragikus események során bekövetkezett halál után a lélek mivel nem tudja feldolgozni a sokkot, hogy meghalt, így a lélek ugyanazt a napot éli meg újból és újból. Pont mint az öngyilkosoknál. Így gyakorlatilag a Titanic roncsai közt ott vannak ma is sokan és segítésgért kiáltanak, ha kell dörömbőlnek
Órákon keresztül dörömbölésre emlékeztető hangokat észleltek a Titanic roncsainál eltűnt mini-tengeralattjáró keresése közbben. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy a Titanic hajón a szerencsétlenségbe veszett lelek szellemei dörömbőltek?
Ott volt az a kis mini tengeralattjáró és a hajótesten dörömbőltek, hogy segítsenek nekik. Van ebbe realitás? [link]
Csak szólok, hogy ebben a pillanatban is ezek az emberek haldokolnak az óceán fenekén és te ebből csinálsz viccet.
Én is szeretem a trollkodást, de ezen szerintem most gondolkodj el. Sok mindenen lehet itt trollkodni, ez nem hinném, hogy közéjük tartozna.
Ez azért érdekes:
Először az írása hasonlóságot mutat a hajó katasztrófájával, most a név stimmel a tengeralattjáróval a hajónál, aminek az elsüllyedését megírta.
Annak fényében, hogy brutálisan túlterhelték a tengeralattjárót, elég egyértelmű, hogy nem kopogást hallottak, hanem azt, ahogy a hajótest a nyomás hatására recseg-ropog.
Ahogy ha jól tudom már össze is roppant.
Csórikáim..:S
Jajj bocsánat. Na ezt nem is tudtam, hogy ott emberek vannak. Azt hittem ez is valami irányított drón vagy mi. Nem vagyok valami olvasott ezekbe a téműkba. Ezoterikus vizeken evezek na
viszont azt megerősítem amit a kérdésbe leírtam, hogy az öngyílkosok és a drámai véget értek lelkei itt maradnak
6, hát most nem a 100 éve ott meghaltak a probléma, hanem hogy most is meghalt egy pár ember...
Mondjuk nem épp a saját hülyeségüktől függtlenül, ugyanis a tengeralattjáró 400 méteres mélységre volt optimalizálva, ők meg 4000 méteres mélységen kószáltak.... a tengeralattjárót fejlesztő cég CEOja panaszkodott is, hogy milyen sok felesleges dolognak kell megfeleltetni az új fejlesztésű tengeralattjárót.... Ugye a sors iróniája, hogy ő is az odaveszettek között van.
De hiába volt nagypofájú dollármilliomos, ilyen jellegű kínhalált abszolút nem érdemelt..
6
Igen, éjjel velük szoktál piálni. De ügyelj, gyógyszerre nem szabad inni; még akkor se ha a 9/11-ben meghalt emberek szelleme arra kér…
9, nézd, láttál már 50+ éves magyar mesterembert?
Pl kezd nagyon tarthatatlan lenni a villaomshálóza tállapota a nyaralónkban. A szolgáltató azt mondta, hogy csak akkor hajlandó új bejövő vezetéket kötni a házra, ha a belső hálózat megfelelő, a villanyóra pedig megfelel a jelenlegi standardnak.
Időnként nagygépeket működtetünk a hálzatról, így indokolt is, hogy ne 15 amperes hálózat legyen, hanem nagyobb.
A dolog kézenfekvő, a meglévő kábelcsatornákba egy új vezetékrendszert kell bevezetni. Igen ám, de a bővítés ugyebá vastagabb vezetékeket követel amik aligha fognak elférni a régi csatornákban.
Ezt jeleztem is apámnak, aki mondta, hogy "jó lesz oda amásfeles vezeték is".
namost... a másfeles réz vezeték 10 ampert bír, ő meg 30ig akarja bővíteni:D Oda 10 mm-es vezeték kell szabvány szerint.
Ha apámon múlik, behúzza amásfeles vezetéket és mint aki jól végezte dolgát, megigényli a 30 amperesre való bővítést. A sozlgáltató meg vagy beköti, vagy leellenőrzi, és akko rnem köti be.
De érted. Ha apámon múlik, beköti a szart, amiről 3 perc utánajárás után megmondhatod, hogy nem fogja bírni azt, amire szánod:D
Végülis mi baj történhet? Max leég a ház...:D
Nem tartom kizártnak, hogy itt is ilyesmi történt.
"Figyelj karcsi... ez a merevítő nem bír el 10 bar nyomásnál többet, te meg 100 báros nyomásra akarod vinni
-Dehogynem, jó lesz az, majd lassan ereszkedünk."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!