Szerintetek ha titanic roncsaiból felhoznák egy kanalat rámhozná a rossz energiát??
A pszichometria az elme azon képessége, hogy egy tárgy "emlékezetét" olvasni tudod. Ezzel képes vagy megmondani, mi történt a tárggyal a múltban, kik birtokolták, és ha elég érzékeny a képesség, azt is, hogy a jelenlegi tulaj kicsoda, hol van, és milyen az érzelmi, tudati állapota. Ez a képesség az érzékeken túli észlelés kategóriába tartozik. Parapszichológia.
Nem maga a tárgy okoz rossz energiát, hanem az, ami történik vele, és az, aki birtokolja. A tárgy önmagában csak tárgy. Ha meggyilkolsz vele valakit, akkor már nem csak tárgy. Az agressziód, és az áldozat szenvedése nyomot hagy rajta, persze nem fizikai értelemben.
Lényegtelen, hogy hiszek e mindebben. A kérdésre válaszoltam az alapján, amit olvastam/hallottam/egyéb forrásból informálódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!