Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi lehet ez az érzés?

Mi lehet ez az érzés?

Figyelt kérdés
Amikor egyedül vagyok otthon mindig hallok valami hangot. Kopogás általában, de volt már olyan, mintha valaki feljött volna a teraszra. Egy ideje mindig az ajtó felé fordulok, ha hajat szárítok. Nem tudom miért. Egy hete álmomban egy férfi állt ugyan azon a helyen. Nem féltem. Nyugtató érzés volt. Azóta ha otthon vagyok egyedül mindig nyugtalanul érzem magam. Egyszer barátnōmmel szellemet idézetem. De egy éve volt. Ezek egy hónapja kezdōdtek. A szellemidézést felvettem videóra, de már nincs meg. Elveszett a fél galériám. De a videón egy emberi árnyék rajzolódott ki. De szerintem nincs köze az idézéshez. Segítsetek! Egyre rosszabb ez az érzés!

2023. jún. 12. 09:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Akkor meg van az ok!
2023. jún. 18. 09:14
 12/19 anonim válasza:
54%
Arra figyelj, hogy pl hajszárító ha üzemel vagy bármilyen ‘motoros cucc’ ami lényegében folyamatos fehérzajt termel, megzavarja az agyat és hangokat simán beképzelsz emiatt, ebben nincs semmi szellemes dolog. Munkám során sokszor vagyok gépteremben ahol sok hűtőventillátor üzemel egyszerre a gépekben, és állandóan kapkodom telefonon után, mert úgy hallom mintha csörögne…
2023. jún. 21. 02:18
 13/19 anonim ***** válasza:
Akkor meg is van, az elöző tulajdonos, aki meghalt a lakásban.
2023. jún. 27. 08:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Szellemek nincsenek. Ha kereszt van a szobádban, gondolom vallásos vagy. Ezzel elfogadod, hogy szellemek nincsenek.
2023. júl. 7. 17:59
 15/19 anonim ***** válasza:
14-es miért àllitod, hogy szellemek nincsenek? Lehet, hogy Te még nem tapasztaltad meg, de tudnod kell, hogy igenis vannak!
2023. júl. 8. 11:42
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 Akkor mondd meg kérlek, hogy tapasztalhatom meg. Mostmár nagyon kíváncsi vagyok.
2023. júl. 8. 12:47
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok vallásos. A testvéremé volt, aki 14 évesen öngyilkos lett. Nem volt szívem kidobni.
2023. júl. 13. 14:24
 18/19 anonim ***** válasza:
16-os Sajnos nem minden embernek adatik meg, hogy érzékelni tudja a màsik „dimenziò“ -t!
2023. júl. 14. 04:41
 19/19 anonim ***** válasza:
#18 Gondolom csak rengeteg pénzbe és egy priuszba fájna, nem igaz?
2023. júl. 14. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!