Mik lehetnek ezek? Bővebben lent
Figyelt kérdés
először is...disszociatív személyiség vagyok,gondolom tudjátok mi az,2 énem van csak "szerencsére"...szóval,azzal kezdődött,hogy álmomban nagyon sokszor látom a jövőt,és mindig beteljesedik amit megálmodok...aztán,mint ha valahogy kapcsolatba tudnék lépni más emberekkel,olyan módon hogy hallom a gondolataikat,és ők is az enyémet...már nem egyszer történt ilyen is...nem rég pedig olyan történt,hogy mint ha szellemeket idéztem volna meg álmodás közben...unokatesóméknál voltam,álmodtam,és reggel az egész család(kivéve engem) arról számolt be,hogy iszonyatos rémálmaik voltak,a kettő kisebb unokatesóm ráadásul sírva ébredtek...aztán,a nyár vége felé arra lettem figyelmes,hogy mintha "vonzanám" magamhoz a dolgokat,vagyis ilyesmi dolgok...például,amikor még suliban egyszer a lámpa felé nyúltam,egyszer csak kiégett(ennek először nem nyílvánítottam jelentőséget,csak a többi dolog után)...itthon ez még kétszer előfordult,és ha nagyon koncentrálok egy tárgyra az el kezd mozogni...azóta is tartanak ezek a dolgok,és már nagyon félek magamtól:S:S kérlek segítsetek!2010. okt. 10. 19:32
11/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszotokat,remélem minden rendben lesz!:) és amúgy 15/F
2010. okt. 11. 17:27
12/15 anonim válasza:
én észre szoktam venni ha bambulnak :)
13/15 anonim válasza:
10-10 22:05-ös vagyok (14/L)
Még mindig történnek ilyen dolgok veled?
14/15 A kérdező kommentje:
igen...
2010. okt. 15. 23:27
15/15 anonim válasza:
Jársz iskolába? Vagy magán tanuló vagy? Ha jársz suliba,akkor ott is vannak furcsa dolgok?
És a kettős személységedre szedsz valamit?
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!