Volt valaha paranormális élményed?
én és a hülye természetemnél fogva mindig vonzott az urbex és hát haverommal mindig eljártunk ilyen helyekre...
azt tudni kell hogy borsodiak vagyunk szóval van hely ami közül lehet válogatnii....
17 évesek voltunk mikor úgy döntöttünk hogy a régi falubeli irodaházban éjszakázunk.
na ilyen hajnali 3 lehetett mikor is épp az egyik szoba sarkán konkrétan a kis sátorba amit vittünk kuporogtunk a félelemtől egyszer csak olyan hangot hallottunk mint amikor a törmeléken járnak és a kiadott hangok alapján olyan volt mint ez európai mitológiából ismert bruksza egész éjel hallottuk reggel pedig olyan gyorsan mentünk haza ahogy csak lehet
“lény szürkés testhez simuló overálban valami talajmintákat gyűjtött”
Ezek a mesék ott dőlnek meg, hogy ha már olyan fejlett a technikájuk, akkor nyilván nem szállnak ki a terepre, hanem valamilyen, erre szolgáló elektronikus, vagy egyéb eszközzel vesznek mintát.
😛
márc. 9. 00:26
lehet madar volt.. nekem mikor mamam meghalt, valamikor hajnalban arra keltem fel, hogy valami basztatta a redonyt.. fel volt huzva felig, mert en nem tudok tok sotetben aludni, aztan ahogy ebredeztem egyszercsak hirtelen valami becsapodott, de olyan erovel jott, hogy en azt hittem betori az uveget.. ugy beparaztam hoyg jezusom es mire feleszmeltem belole megint nekib4szodott az ablaknak:O utana megint.. hat en majd osszesz4rtam magam, nem nagy dolog pedig, de hihetetlen para volt.. aztan nezek fel az ablakra es ott van a madar, nagy nehezen odamentem es odab4sztam egyet, marmint nem a madarnak, hanem az ablakra.. aztan egy nagyon picit meg toporgott a parkanyon, aztan leult egy kicsit az ablak elotti fara, aztan elment.. hat en ezt azota se tudom hova tenni, de erzesre is fura volt, olyan mint ha tleg mamam lett volna.. foleg hogy rengeteget jartam hozza, mindig kint ultunk az udvaron, o a hintaagyon, en meg kint a napon es beszelgettunk, vagy fenykepeket nezegettunk, kozbe sztorizgatott ugye a regi dolgokrol, ismeroseirol, vagy akik eppen a kepen voltak, ami eppen eszebe jutott roluk vagy stb stb es a felettunk levo villanypoznan mindig ott ult egy madar.. es nezett.. konkretan minket.. mikor mondtam neki hogy nezd mar ez a madar ez mindig itt van es les, o is ravagta hogy nemar o is eszrevette mar, csak ugye azt hittuk mi beszeltuk be magunknak hogy nez, aztan poenkodtunk rajta hogy biztos valami high tech rejtett kamera meg stb:D es ez meg semmi, mikor legeloszor mentem ki egyedul oda a hazaba a halala utan, akkor is kiultem a napra a szokasos helyemre, nezegettem a fenykepeket es megjelent a villanypoznan a madar.. aztan erre meg a halala utan meg becsapodik tobbszor egymas utan egy madar hozzam:O nagyon fura azert.. meg foleg hogy a halal jelkepe is egy madar ugye, a hollo, meg a varju is tan, de olyan zavarban voltam, hoyg mar meg nem mondom ezek milyen madarak voltak, eszembe se jutott hirtelen arra figyelni..
de hogy ezzel mit akarnak uzenni, meg miert ilyen ijesztoen, az még nem tiszta..
jo, nyilvan vegyem eszre, de en inkabb besz4rtam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!