Érzékelem a Sátánt (ördögöt). Hangokat hallok, és volt olyan mikor megjelent. Nagyon félek az ilyenektől. Mit csináljak? Azt mondják, hogy hallucinálok, de tudom hogy nem. Néha előre látok dolgokat, olyan dézsavü érzéseim szoktak lenni.
amikor érzed, mondd néhányszor: Adonai
ez Isten egyik szent neve, ez talán segíteni tud
Retardált vagy te a családomban több megszállás is volt és bebizonyítottam egy akkor nem hülye pszichiáternek és a családtagom elment valakihez aki megszabadította, plusz
és a nagyanyámnak nem irt fel több gyógyszert az orvos.
Az ördög valóban piros. AZ ELŐBB ÍRTA HOGY NEM DROGOZOTT.
ITT MOST A LELKÉRŐL VAN SZÓ.NEM A FIZIKAI TESTÉRŐL.AZ ÉLETÉRŐL.
szia!
van vmi fejlemény a jelenésekkel kapcs? hallod még? látod még?
kamuzott...azóta se írt...
VÁRJUNK CSAK...
Ha tényleg agydaganatos(vagy csak volt)és írtátok hogy a karácsonyt sem éli meg...azóta eltelt több mint fél év
És nem ír.
Lehet,hogy a kérdező tényleg meghalt,és pl. a szülei megfeledkeztek róla,hogy van egy kérdése???
Lehetséges.
Ha viszont kamuzott,akkor többet nem ír,poénból.
De szerintem a 15 éves fiúkra az jellemző hogy hülyeségnek tartják a vallást,rajta viszont látszott,hogy tényleg vallásos...meg olyan furcsa szókincse van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!