Érzékelem a Sátánt (ördögöt). Hangokat hallok, és volt olyan mikor megjelent. Nagyon félek az ilyenektől. Mit csináljak? Azt mondják, hogy hallucinálok, de tudom hogy nem. Néha előre látok dolgokat, olyan dézsavü érzéseim szoktak lenni.
nem néem horrot.Higyétek el nem agyi gond,régen egyszer indézztem szellemet.Lehet hogy ez a baj???
Tudom hogy igazi amit láttam,nem kamu.
Mondjuk ilyen helyesírással én is elküldenélek 1 hétig ropogni a tűzön...
Komolyra véve a dolgot: orvos és kész. Nem kell szégyellni, szervi vagy lelki okai is lehetnek ennek, nem kel azonnal a Sátánra gondolni ( én nem is hiszek benne)... mármint ha hiszel a Sátánban, akkor hiszel az Istenben is.... na de akkor minek parázol, hogy az Úr hagyná, hogy a Sátán bántson téged?
Logikailag kifújt a Sátán-elmélet. A szellemidézés pontosan ugyanígy van. Menj orvoshoz, és ha ő sem tud mit mondani, akkor gyere vissza a kérdéssel.
"Agydaganat esetén - attól függően, hogy az agy mely területe érintett - kialakulhat beszédzavar, magatartászavar (például hallucináció, agresszivitás)."
Nem ijesztgetni de sürgősen fel kéne keresned egy szakorvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!