Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Milyen hiteles bioenergiával...

Milyen hiteles bioenergiával foglalkozó könyvek vannak?

Figyelt kérdés
Elsősorban Grimfox válasza érdekelne,de természetesen mások véleményét is meghallgatom.

2022. aug. 26. 13:00
 1/5 Grimfox ***** válasza:
100%
Hát én a bioenergetikát összességében nem tartom annyira hitelesnek, de ez persze magánvélemény. Balogh Béla könyveit ismerem a témában. 2009-2011 között láttam őket kiadva utoljára, nem tudom, hogy most van e kiadás a boltokban. De ha máshol nem, antikváriumban biztosan megtalálod. Ha Pest környékén laksz, akkor a Múzeum körúton az antikváriumokat érdemes végigkutatni.
2022. aug. 26. 13:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod kedves Grimfox!Mivel érdemes akkor foglalkozni,ha nem a bioenergiával,ha mások segítése a célom?
2022. aug. 26. 13:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Természetesen ezotéria keretein belül.
2022. aug. 26. 13:49
 4/5 Grimfox ***** válasza:
100%
Attól függ, milyen segítséget szeretnél nyújtani. Nem mondom, hogy ne foglalkozz bioenergetikával. Csak személyes vélemény, amit írtam, nekem nem tűnik hitelesnek, de ettől még lehet az. Amit viszont tudok javasolni, hogy a fizetős-avatós rendszerektől maradj távol. Akkor már inkább bioenergetikával foglalkozz. Igazából a legjobb, ha olvasol. Minél szélesebb palettán, annál jobb. Gyógynövények, filozófia, pszichológia, mitológia, vallási iratok, qigong, pranayama, és még lehetne sorolni hosszan. Ha segíteni akarsz másoknak ezekben mind találsz rá módot. De nem érdemes egyetlen dologhoz ragaszkodni. Minél szélesebb a látóköröd, annál sokrétűbben tudsz segíteni.
2022. aug. 26. 13:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Megfogadom a tanácsod és utána olvasok mélyebben ezeknek.
2022. aug. 26. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!