Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ezt hogy tudják elérni?

Ezt hogy tudják elérni?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=hPoK2sxEJBQ

Kinect-el meg hasonlóval lehet az tudom, de hogyan tud "odagenerálni" több ilyen alakot?

Kinect lézerpontjai infra felvételen:

https://www.youtube.com/watch?v=0Yr5_0imcbY

Nem csak programhibák ezek a plusz alakok?

Esetleg utólagos szerkesztés? Nyilván nem nehéz pár ilyen pálcika alakot odaszerkeszteni a videóra...

2022. aug. 21. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Külön felvette élő szereplőkkel a "szellemes" videót, a sötét háttértől az élénk színű pálcikaembereket egy videószerkesztővel nagyon könnyen elkülönítette, majd visszamásolta a mozgó pálcikaembereket az eredeti felvétel tetejére, ahol csak ő ült a fotelben. Ennyi.
2022. aug. 21. 20:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezt a módszert használja egy magyar házaspár is.

Itt van velük egy riport, ahol fényes nappal veszik fel az egészet és ott van egy tőlük független stáb is, ahol szintén megtörténik a dolog. (8:20)

Erre már nem lehet azt a vádat tenni, mint amit az 1-es ír. Programhibának meg nekem azért furcsa, mert miért mindig emberi alakú a hiba és miért nem amorf?

[link]

2022. aug. 22. 00:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha eszerint láthatóak a szellemek infravörös kamerával, amivel a Kinect működik, akkor a kinectes faszkodás helyett miért nem egy egyszerű infrakamerával videózzák őket?

A MediaMarktba bemész, és a Sony lakossági videokamerái között van olyan, amiben felcsapható az infraszűrő és infrareflektor is van benne, tessék megvenni és videózni a szellemeket. :)

2022. aug. 22. 00:43
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 szerintem is ez a valószínűbb... :)
2022. aug. 22. 06:09
 5/7 A kérdező kommentje:

#1-nek szólt... #3 Elvileg igen, láthatóak lennének. Ha lennének...

Szeretném hinni de inkább tudni hogy van valami másik világ de egyre több a hamisítvány (csak az van...) és még ha előttem állna se biztos hogy elhinném.

2022. aug. 22. 06:10
 6/7 anonim ***** válasza:

"még ha előttem állna se biztos hogy elhinném"

Ez már nem szkepticizmus,hanem tagadás.

"egyre több a hamisítvány"

Persze, de ebből még nem adódik, hogy minden hamis. Akkor kérlek magyarázd el a riportban látható felvétel, hogyan készült.

2022. aug. 22. 14:47
 7/7 A kérdező kommentje:

#6 Jó, akkor elhinném ha látnám teljes valójában, de ilyen az életbe nem lesz, nagyon keveseknek adatik meg. De ha csak valami foszlányt, akkor előbb keresném az okokat, éjszakai becsillanás, autó fényének vetülése, stb. stb.

8:20-nál pedig mit látni? Semmit. Egy emberre rá van állítva a Kinect, de az nem a szellem. Mondd meg pontosan hol látni a szellemet a videóban.

2022. aug. 22. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!