Van, aki látta már a Kalapos embert?
Figyelt kérdés
N2022. júl. 29. 19:30
2/39 A kérdező kommentje:
És mi történt,hogyan ?
Apunak akkor jelent meg mikor meghalt, majd utana újra élesztették.De nem csak "Ő" jelent meg neki.
2022. júl. 29. 20:16
3/39 anonim válasza:
Fémkastyél mesteremnek sok paranormális sztorija van.
Ő is találkozott fekete kalapos emberrel, de lehet az éppen ebben nincs benne.
Vagy lehet benne van, de nincsen teljesen kifejtve.
4/39 anonim válasza:
Én is Castieltől hallotam először erről. Számomra az egyik legfélelmetesebb paranormális story amitt hallotam.
5/39 anonim válasza:
Engem nem érdekel a Kalapos ember,én a Szoknyás asszonyt szeretném látni.
6/39 anonim válasza:
Persze őt is csak bugyogó nélkül.
8/39 A kérdező kommentje:
Aki szórakozni jár ide,kérem mellőzze.Én komolyan gondolom ezt a témát,mert halál közel látta ezt Apám,és nem lehet véletlen,mert sok más ember is látta.
2022. júl. 29. 22:27
9/39 anonim válasza:
8.:Ne haragudj,én csak így próbálom palástolni a rettegésemet tőle.
10/39 A kérdező kommentje:
Èn sosem láttam semmi paranormálist sosem.De folyton félek.Nagyanyám mielőtt demens lett, ő meg szőke kisfiút látott,ennek is utána néztem és másoknál is volt.
2022. júl. 29. 23:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!