Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Kérem valaki segítsen! Mi...

Kérem valaki segítsen! Mi történik velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Majdnem minden lefekvésem előtt éjszaka fura dolgok történnek velem.. mikor majdnem hogy elaludnék hangokat kezdek hallani a szobámban (kopogás, járkálás, beszélgetés) és a legutóbbi eset adta be nálam a kulcsot.. ugyanez volt majd valaki a jobb fülembe belekiabált valamit amit nem értettem… ilyenkor mindig felkapcsolom a tvt és lassan elmúlik. Előfordult olyan is hogy hirtelen elkezdett minden körbe körbe forogni körülöttem, nem vártam meg mi lesz belőle ismét fényt kapcsoltam vagy elmondtam egy imát(ami eddig bejött) tudom hülyeségnek hangzik a dolog, félve merem feltenni ezt a kérdést de nagyon kikészít már..

Köze lehet ahoz hogy nemrég megismertem egy parapszichológiával foglalkozó személyt? Mondott pár dolgot. Nem kuruzsló neki ebből van diplomája. Köze lehet hozzá? Őt is megkérdeztem erről és azt mondta hogy probálok ráhangolódni a szellem világra. Igaz ez? Köszönöm a válaszaitokat!

2021. dec. 29. 23:28
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
0%

Beszeltel azzal a parapszhilogussal...azota a tudat alatid màr el kezdett rà hangolodni csak te 9n magad mèg nem.

A hangok zajok pedig azert vannak mert hosszan tart a fèlalom alvasod...alugy el gyirsabban hamarabb....igyàl 2 sört ! Es egybol a mèj alvas àllapotaba kerulsz..ha sör nem vàllik be...szedj nyigtatot...a parapszhilogus havert meg razd le magadrol mert hamar a zàrt osztajon kotsz ki..ahol agyon szedàlnak na az lessz àm a méj alvas de diagnozissal engednek majd haza de nem misztikus jellegü diagnozissal hanem valami szaftisabbal..pl: akutt biporàlis zavar vagy mèjen fekvő szemèjuseg zavar....egesz eleteben tombek gyogyszerekkel..magyaran alugy hamar mèjen

2021. dec. 30. 08:49
 22/29 anonim ***** válasza:
61%
Ezt hívják alvásparalízisnek. Nem szellemek okozzák, meg semmi természetfeletti, nyugi. Nem vagy veszélyben, az agyad es az érzékeid játszanak veled. Keress rá alvásparalízisre neten
2021. dec. 30. 09:20
 23/29 anonim ***** válasza:
85%
Az alvásparalízisben, mint ahogy a szó maga jelzi, az illető néhány percre lebénul, mozgásképtelenné válik! A kérdező viszont bekapcsolja a tévét!
2021. dec. 30. 09:28
 24/29 anonim ***** válasza:
27%
Lehet alvásparalízis, tudatalattiból eredő manifesztáció, esetleg tényleg démon. Mindenképpen egy szakértőt érdemes ezügyben keresni. Ahogy említetted azt a személyt: elképzelhető, hogy köze van hozzá. A szellemvilággal kapcsolatot tartani, foglalkozni nagyon veszélyes! Javasolt távol maradni az ilyen agyra erőteljes befolyást gyakorló brigádoktól, személyektől, guruktól! A karizmatikus gyülikkel is okosan kell bánni!
2021. dec. 30. 11:15
 25/29 anonim ***** válasza:
11%
15 igazad van ;)
2021. dec. 30. 11:59
 26/29 anonim ***** válasza:
47%
Már pedig szellemek vannak, léteznek igen! Senki nem hisz benne addig, amíg vele nem történnek fura dolgok. Utána, már kénytelen hinni. Én sem hittem ebbe, baromságnak tartottam, aztán történtek események. A kérdező nem bolond, na, pontosan ezért is nem szívesen beszél erről senki!!
2021. dec. 30. 12:28
 27/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2021. dec. 30. 15:03
 28/29 SZücsöm ***** válasza:
79%

26 Az hogy furcsa dolgokat érzékelsz még nem jelentik azt hogy a szellemvilág a ludas. Tehát nem, a saját tapasztalatodban se bízhatsz meg feltétlenül. Hinni meg tapasztalás nélkül is lehet.

Nekem volt kollégám szomorúságában a családját látta maga előtt mintha tényleg ott lettek volna. És nem nem haltak meg csak összepakolt a nő és elhagyta a gyerekkel.

Grimfoxtól olvastam hogy ő gyógyszer hatására "hallotta" azt hogy a családja hívogatja le a padlás szobából.

Másik kollégám vezetés közben hallucinált egyszarvút gyógyszer hatására.(Nem örültem neki túlzottan)

Van egy reddit poszt ahol utólag kiderült hogy enyhe szénmonoxid mérgezés miatt hallucinált az illető.

1 szó mint száz. Amíg ugyanaz az érzékelés nem több személlyel történik meg 1szerre addig rohadtul nem megbízható az érzékelés "valós" mivolta.

2021. dec. 30. 16:29
 29/29 anonim ***** válasza:
87%

Eléggé meglepődtem, hogy ebben a topikban, csak a 22.-választól kevdve került említésre az alvásparalízis.

Mert, hogy egyértelműen alvásparalízisről van szó. Van elalváskori és ébredéskori alvásparalízis.

Az elalváskori alvásparalízisnél pontosan azok a tünetek, amiket leírtál, kérdező. Ugyan is akkor beszélünk alvásparalízisről, amikor lefekvés után a tested már készenáll az alvásra, de az agyad még nem. Ilyenkor az agy (jelezve, hogy még nem áll készen) impulzusokat küld, amiket hangos fémes puffanásokként, ágyúdörgésként, hangos kiáltáskéntkiabálásként és egyéb hasonló dolgokon fogunk fel. Van olyan is, hogy elkezded azt álmodni, hogy zuhansz, megbotlasz és elesel, elkezdesz eldőlni egy asztalról, stb. és abban a pillanatban, hogy földet érnél, rándulsz (ugrasz) egyet és felriadsz. Ez is az agy által küldött impulzus fajták egyike és ezt is elalváskori alvásparalízisnek soroljuk be.

És van az ébredéskori alvásparalízis, amit itt föntebb írtak egyen-ketten, amikor is ébredéskor az agyunk már fölébred és tudatunknál vagyunk, de a testünk viszont még nem ébred fel. Ilyenkor néhány percig, vagy akár csak pár másodpercig, de legszésősőgesebb esetekben, akár órákon keresztül is (az eddigi leghosszabb eset amiről hallani lehetett 3-4 órva volt) le vagyunk bénulva. Ehhez is társulhatnak hallucinációk. Pl.: ilyenkor rendszerint lehet érezni, egy erősebb nyomást a mellkasunkon. Ehhez sokan azt hallucinálják, hogy valaki, vagy valami ül rajtuk.

Egyébként ennek a kiváltó oka idegi állapotokra vezethető vissza, bár jómagam sosem kűzdöttem efféle problémával még is sokszor tapasztaltam az elalváskori és egyszer-kétszer a felébredéskori alvásparalízist is.

Aki meg olyanokat írt itt, hogy bolond, meg őrült, meg stb, azoknak üzenem, nem kell itt tartózkodni, az ezo rovatban, húzzanak el nyugodtan máshová.

Továbbá általában itt az ezo rovatban azokat is le szoktam hurrogni, akik a pszichológust írják, de ezúttal én is azt javaslom, csak én nem azért mert kötekedni akarok, kvázi nem oltásnak szánom, hogy "Jaaaj idióóta, menjél pszichológushoz/pszichiáterhez" és hasonlók, hanem csak javasolni szeretném, hogy fordulj pszichológushoz, mert mint föntebb írtam ez általában idegi/stressz állapotokra visszavezethető. Szóval, ha van ilyen jellegű gondod, már is tudjuk, miért van alvásparalízised és ezen egy pszichológus/pszichiáter bizony segíthet.

2022. jan. 3. 14:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!