Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hisztek a túlvilágban?

Hisztek a túlvilágban?

Figyelt kérdés

2021. okt. 26. 21:01
1 2
 11/11 eakos1 ***** válasza:

Nekem is csak hitem van (majdnem), ha bárki mást mond abban erősen kételkedj!

Az egyházakkal az a baj, hogy csak hitet ad és semmi mást - azt meg kb. a hajadra kenheted. Semmi módszert nem ad neked, hogy bármit is megtapasztalj.

Akik valamiben hisznek és akik tagadják azok egy oldalon állnak csak nem veszik észre, hiszen mindkét oldalnak csak hite van és sohase tudja meg mi az igazság.

Például hiszel az aura létezésében? Én már nem mert tudom, megtanultam látni ugyanis ki lehet fejleszteni ezt a képességet - és ugye hiszem ha látom. :)

Van jópár tanító (persze sok kókler is, ezeket ki kell tudni szűrni) de a jók lényegében mind ugyanazt tanítják. És ezek módszert utat is mutathatnak pl. a megvilágosodáshoz és ha elég kitartó vagy megtapasztalhatod pl. a megvilágosodást. És akkor ez tapasztalatod lesz nem kell benne többé hinned.

Keress rá A.J.Christian-ra a neten, talán őt érdemes meghallgatni, elolvasni a könyveit és egy idő után elkezd valami átjönni és kezdesz megérteni dolgokat. De továbbra se felejtsed el a "megértés" az továbbra is csak hit és nem tapasztalat.

2023. márc. 2. 13:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!