Miért esett (majdnem) rám egy ablak? A fizika törvénye szerint ez csak úgy megtörténhet?
Pár éve történt.
Képzeljetek el, egy két szárnyú ablakot vastag fából, kis négyzetes dupla üveggel díszítve.
Rögzítve volt, beakasztós volt (nem tudom mi a szakmai neve, felemeled és leszeded, mint egy ajtót.)
Nyitva volt a két szárny és az egyik leesett. Reflexből hátra dobtam a kezem és pont ellöktem. Olyan nehéz volt, hogy meg is halhattam volna.
Senki nem hitt nekem, hogy nem is nyúltam az ablakhoz. (játszottam ülve a ps-el...)
"mert az ablak csak úgy nem dobja le magát" mondták.
Még le is fotóztam, hogy milyen pózban volt az a leesett szárny. Halálra rémülten, de valami meg is mentett.
(Vagy ebben a telefonomban van a kép vagy a másikban.)
Az ablaknak semmi baja nem lett, még vissza is lehetett akasztani a helyére.
Igen. Zsanéros volt. Nem szakadt ki, mint írom simán vissza lehetett rakni 😅
Évek óta nem nyúltak az ablakhoz.
#2 a gravitáció leemelte az ablakot a zsanérból 😂
"a gravitáció leemelte az ablakot a zsanérból"
Nyilván nem volt jól rajta.
#5 a Démonok az egyik legkevesebb és legtisztább lények. Alig várom, hogy találkozzak egyel. 😃
#6 de de jó volt rajta.
#8 miért kéne ellenőrizni egy ablakot? 😃
Rosszul volt elhelyezve az ablak? Ezt fejtsd ki kérlek #9
Egyáltalán nem emlékszem tévesen, hogy is lenne ez lehetséges? Majdnem meghaltam 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!