Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Érintéssel gyógyításban...

Girlll3 kérdése:

Érintéssel gyógyításban hisztek? Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

2021. júl. 30. 21:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem már volt olyan néhányszor hogy fejfájást el tudtam állítani, szerintem van ilyen.
2021. aug. 1. 10:15
 12/16 eakos1 ***** válasza:

Igen. De az a szomorú, hogy fel kell tenni ilyen kérdést.

Egy ismerős égési sebeket szokott gyógyítani, bár Konkrétan nem teszi rád a kezét de utána súlyos Égés után is nyomtalanul gyógyul a seb és nincs maradandó nyom.

De ha például az auralátás lett volna a kérdés arra is ugyanilyen válaszok jöttek volna holott ez egy tény. Egy orosz tudós már 1947 ben le tudta fotózni és azóta is bármikor fotózható és mégis az emberek egy tényben ami bármikor megismételhető fotózható kételkednek és különböző véleményen vannak. De ugye mit ér ha van véleményed egy tényről? Változtat bármit is?

2021. aug. 3. 22:17
 13/16 Tudi333 ***** válasza:
Persze! Letező dolog, csak kevesen tudjàk. Ha ilyesmik érdekelnek, ne itt keress! It az emberek 99%-a semmit sem tud, meg kb máshol sem.
2021. aug. 4. 00:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha energiát tud oda tölteni, ahol hiány van, esetleg energiát tud onnan levenni, ahol többlet van, akkor létezik. Ezen kívül az aurára is gyakorolhat hatást.
2021. aug. 5. 07:26
 15/16 anonim válasza:
Fej és gyomorfájást nekem mindig sikerül csillapítani.Minden családtagnál müködik.Nyitott tenyérrel vagy homlok vagy gyomorszáj főlé megyek kicsivel,és erős koncentrációval arra gondolok hogy eltolok egy nagy dobozt.Ebbe a dobozba van a fájdalom.kb két perc és az erős migrén is nagyon lecsökken...Viszont saját magamnál képtelen vagyok alkalmazni.
2021. aug. 5. 18:22
 16/16 Senior Séf ***** válasza:
Érintéses gyógyításban nem hiszek, de tüneti kezelésre adott esetben remekül beválik. A nejem, anyám, gyerekeim fejfájását sokszor "gyógyítottam" kézrátétellel Persze ehhez nekem is olyan idegállapotban kellett lennem, hogy tudjak koncentrálni.
2021. aug. 8. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!