Girlll3 kérdése:
Érintéssel gyógyításban hisztek? Van ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
2021. júl. 30. 21:20
1/16 Grimfox válasza:
Nem olyan mindentudó csodamódszer, mint ahogy beállítják, de bizonyos feltételekke lehet gyógyítani ilyen módon. A feltételek azonban sokkal szigorúbbak, mint ahogy azt a különböző érintéses gyógyító módszerek tanítják. A legtöbb esetben érdemesebb gyógynövényeket, és más hétköznapibb gyógymódokat alkalmazni. Ugyanúgy, ahogy a panacea sem létezik, a kézrátét, érintés sem jó mindenre, és minden esetben.
2/16 anonim válasza:
Hát nem igazán. Egyházi körökben is tapasztaltam ilyet. Pedig ők ítélik el az ezoterikus dolgokat.
Szóval eléggé ellentmondásos dolog...
4/16 anonim válasza:
Ez a "gyógymód" a hiten alapul. Ha hiszel benne, segíthet a gyógyulásban. Ha nem hiszel, akkor akármilyen "gyógyító" minden tudománya kudarcra van ítélve!
6/16 anonim válasza:
Súlyos hisztiből pofonnal kigyógyításban hiszek.
Amikor már nincs más mód és a hisztiző önmaga és mások testi épségét veszélyeztetik.
7/16 anonim válasza:
Persze, egy ölelés néha csodákra képes.
8/16 anonim válasza:
Amikor láttam videón, hogy a csávó dsganatot távolít el...
9/16 anonim válasza:
A Csillagkapuban elég jól működött. Én max agykontrollos öngyógyításban hiszek.
10/16 anonim válasza:
Egy álomalak kézrátétellel meggyógyított engem, igaz lelki bajom volt, de ébredés után 180 fokos fordulatot vett az életem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!