Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Milyen este a temetőben lenni?

Milyen este a temetőben lenni?

Figyelt kérdés

2021. júl. 16. 21:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Jajj, már megint a temetős kérdező. Na mivan, azóta sem mentél ki? :D
2021. júl. 17. 01:05
 12/23 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem ezt sokan nem hiszik majd el nekem, pedig igaz.

Tavaly tortent november 3-an. Kimentem este 19h-kor megnezni, hogy a gyertyak egnek -e meg..Sajnos tobbszor volt mar, hogy mindent lelopkodtak a sirrol...Jo minusegu gyertyakat vettunk, olyanokat amik 5 napig egnek.

Szoval kibicigliztem. Addigra mar csak itt-ott egett par gyertya, full sotet volt es sehol egy arva lelek.

Felhivtam tesomat messengeren, hogy elmondjam neki, hogy minden oke! Felvette, de a kapcsolatot valami megzavarta! Ilyen elfojtott visitas/suvites szeru hang! Kb 30 masodpercig forgolodtam es vartam, hogy kitisztul a vonal, de nem! Ijedtemben gyorsan felpattantam a bicajomra es hazaig meg sem alltam. Ez igy tortent. Amugy pedig nem vagyok nagy ezoterias vagy hasonlo.

2021. júl. 17. 05:10
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
síri csönd.
2021. júl. 17. 08:04
 14/23 anonim ***** válasza:
84%
Egyszer egy ismerősömmel sétáltam és beszélgettem este. Már 9-10körül volt , le akartuk a temetőn át rövidíteni az utat. Ez a temető egy ligetben van, elég kieső, csendes helyen. Csendes idő volt, aztán egyszer csak támadt egy kis forgószél szerű hirtelen, de csak az egyik közeli tujabokrot mozgatta, máshol szélcsend volt. A bokor mögött valami nagyobb ,foszforeszkáló fényt láttunk. Kicsit sárgás, neonzöldes színe volt. Nem lámpafény volt és egy helyben volt, nem mozdult. Valami rossz érzésünk lett úgyhogy sietve elhagytuk a temetőt.
2021. júl. 17. 08:40
 15/23 anonim ***** válasza:
47%

Haveromnak mesélte egy haverja.

Egyszer elmentek iszogatni öten így haverok. Jól telt a nap, kissé berúgtak, jól érezték magukat.

A nap végén - mikor pont a helyi temetőnél jártak - gondolták csinálnak egy közös fényképet. Ugye, egyikőjük csinálta a fényképet néhány méterről. Ez már vagy 15 éve volt.

Megcsinálták a képet. Aztán otthon nézték meg a számítógépen, hogy kettejük között ott volt egy női fej! Miközben a baráti társaság csak fiúkból állt!

Mondanom sem kell, hogy nem mentek többé a temető felé...

2021. júl. 17. 08:53
 16/23 anonim ***** válasza:
65%
Anno 9.-ben, gólyabál volt a suliban, már 5-kor sötét volt. Elmentünk, csináltunk is képeket, majd otthon visszanézve egyik osztálytársammal nekünk is feltűnt, hogy két alak van az üvegablakon.. teljesen látszódott, az érdekes pedig az volt az egészben, hogy mások nem láttak semmit.. anyának otthon ugyan úgy megmutattam, ő sem hisz a szellemekben meg hülyeségekben, de bef.sott ő is rendesen
2021. júl. 17. 11:20
 17/23 anonim ***** válasza:
78%
haláli
2021. júl. 17. 13:01
 18/23 anonim ***** válasza:
42%
semmi extra
2021. júl. 17. 13:44
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
A budapesti temetőket estére bezárják. Télen ellenben korán sötétedik, halottak napja környékén kora este nagyon szép, ahogy a rengeteg mécses világít.
2021. júl. 17. 17:09
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

19 megértem, h miért.

[link]

2021. júl. 17. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!