Szerintem ezt sokan nem hiszik majd el nekem, pedig igaz.
Tavaly tortent november 3-an. Kimentem este 19h-kor megnezni, hogy a gyertyak egnek -e meg..Sajnos tobbszor volt mar, hogy mindent lelopkodtak a sirrol...Jo minusegu gyertyakat vettunk, olyanokat amik 5 napig egnek.
Szoval kibicigliztem. Addigra mar csak itt-ott egett par gyertya, full sotet volt es sehol egy arva lelek.
Felhivtam tesomat messengeren, hogy elmondjam neki, hogy minden oke! Felvette, de a kapcsolatot valami megzavarta! Ilyen elfojtott visitas/suvites szeru hang! Kb 30 masodpercig forgolodtam es vartam, hogy kitisztul a vonal, de nem! Ijedtemben gyorsan felpattantam a bicajomra es hazaig meg sem alltam. Ez igy tortent. Amugy pedig nem vagyok nagy ezoterias vagy hasonlo.
Haveromnak mesélte egy haverja.
Egyszer elmentek iszogatni öten így haverok. Jól telt a nap, kissé berúgtak, jól érezték magukat.
A nap végén - mikor pont a helyi temetőnél jártak - gondolták csinálnak egy közös fényképet. Ugye, egyikőjük csinálta a fényképet néhány méterről. Ez már vagy 15 éve volt.
Megcsinálták a képet. Aztán otthon nézték meg a számítógépen, hogy kettejük között ott volt egy női fej! Miközben a baráti társaság csak fiúkból állt!
Mondanom sem kell, hogy nem mentek többé a temető felé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!