Van itt aki ouija táblázott már?
Légyszi írjatok sikeres történeteket és hogy pontosan mit mondtatok, hol voltatok, mi történt.. szerintetek jó házikészítésű tábla?
Mik a szabályok?
Egyáltalán működik?
Egyáltalán vannak szellemek?
Nagyon veszélyes?

Én még általánosba csináltam ezt a barátaimmal a suliba a 3. emeleten (az a rész elhagyott volt akkor, senki nem használta). Mi megrajzoltuk.
Szabály a guglin fenn van.
Nem tudom hogy vannak-e, de akkor ijesztő volt, mert mozgott a kupak, dehát na... lehet valaki mozgatta.
Nem történt bajunk.
Viszont anyum egyik ismerőse csinálta otthon és egy jó ideig a tv be-kikapcsolt magától, leestek dolgok. Ottmaradt nála a szellem és nem a hazudós fajta az a haver. Dehát higgyen mindenki azt amit akar ez benne a thrill :D

3+
Hívő keresztényként onnan tudom,mert meg van írva a létezésük a Bibliában.Ahogyan az is hogy rossz ötlet ilyesmivel foglalkozni.

Nagyon nem jó ilyesmivel játszani, ha léteznek ha nem, saját magadnak is okozhatsz pszichés gebaszt ezzel.
Tapasztalatlanul, felkészületlenül, egyedül pláne.
Nagyon remélem hogy csak egy péntek esti “dobjuk fel a bulit és trollkodjunk a gyk-n” kérdés volt ez.
Amúgy mizu? Mi történt?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!