Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Meg tudnátok nyugtatni, félek...

Meg tudnátok nyugtatni, félek a szellemektől?

Figyelt kérdés

Akár szkeptikusok, bárki csak írjátok hogy nem kell félni a szellemektől, hiszek bennük de mondjátok hogy nem léteznek, mindegy csak vmit írjatok, mert félek hogy nálunk is fölbukkannak!

Egyébként változó, van hogy éjjel hallok egy kopogást vagy reggel lihegésre ébredek, szóval mikor ilyesmi történik és tudom hogy nem halluzok, akkor nem félek, féllvállról veszem. De van hogy rámjön a félsz, és akkor minden hangra azt hiszem kopogtató szellem, minden ajtó mögé árnyakat képzelek, a zuhanyzóba, az ágy alá, mindenhová, közben ltom hogy nincs ott semmi, de mi van ha egysze nem így lesz. Mármint hogy lesz ott vmi.

És közben ha egy szellem/démon rájön hogy félek akkor... Elkezd táplálkozni a félelmemből... És felerősödhet!

Bocsi ha zagyva amit írok, de tényleg nagyon sz*r ez az egész. Ha nem hiszel a szellemekben légyszi ne nézz hülyének, értsd meg hog csak félek és ennyi...

Légyszi írjatok vmit amitől megnyugodhatok.

Bár azért vannak okok ami miatt nem kéne fénem, pl.:

1 volt már házszentelés.

2 gyertyát gyújtottam és imádkoztam Istenhez, hogy ne legyenek iyen jelenségek, azóta nincs is.

3 keresztények vagyunk és ÁLLÍTÓLAG a keresztényeket nem "bántják" ezek a lények.

So vannak érvim, amik miatt nem kéne félnem, de azért mégis...

Olvastam az utóbbi időkben ilyen para sztorikat, szóval attól is félek hogy AZOK velem történnek meg egyszer...

Na jó. bocs a kisregényért.

2021. júl. 1. 17:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
73%
akkor azt ugye tudod, hogy a szellem az nem hit kérdése. mert a túlvilág az tényleg az.
2021. júl. 1. 20:22
 22/30 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem nincsenek szellemek. Ha mégis vannak, akkor állítólag a mobilok sugárzása zavarja vagy megsemmisíti őket. Ha ez mégsem történne meg, akkor sem tud bántani, mert nincs teste. Ha tegyük fel, mégis tudna bántani, és megöl, akkor te is szellem leszel, odakerülsz, ahová ő és szétrúgod a micsodáját.
2021. júl. 2. 09:41
 23/30 anonim ***** válasza:
76%

Aki szerint nincs szellem, azt mondjuk egy éjszakára betenném egy kísértetjárta elhagyatott kórházba :D

Nekem van pár ismerősöm, aki számolt már be bizonyos helyeken paranormális tevékenységekről, hangokról, amiket többedmagával hallottak. Nem állt érdekükben hazudni, ráadásul normális felnőtt emberek.

2021. júl. 2. 09:58
 24/30 anonim ***** válasza:
62%
asztalt is szoktak táncoltatni. azt is többen érzékelik, mégis kamu, van rá magyarázat.
2021. júl. 2. 11:54
 25/30 anonim ***** válasza:
48%
24 Igen, arra van, de ez nem jó példa. Ezt sokszor a csaló médiumok csinálják. Az egyik mozgatja, a többi azt hiszi, hogy magától mozog.
2021. júl. 2. 11:57
 26/30 anonim ***** válasza:
70%
Én a kis szürkéktől félek. Gyerekkorom óta megjelennek alvási paralízis formájában.
2021. júl. 2. 12:03
 27/30 anonim ***** válasza:
81%

Nem akarlak megnyugtatni, mert az tök fölös lenne, hiszen te csak magadnak hiszel.

Egyedül te tudsz a kérdésedben leírottak ellen tenni.

.

Vedd figyelembe: a félelem megteremti a félelem tárgyát.

Ha állandóan a szellemektől félelem jár eszedben, a falevél zizzenését, a bútor hődilatáció okozta reccsenését is a szellemeknek fogod tulajdonítani.

Tagadd meg a szellemek téged ijesztgetését - meglátod, megszünik a félelmed tárgy!

2021. júl. 2. 14:38
 28/30 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi mindenkinek, lehiggadtam..

Mármint a sztorikat olvasgatom tovább mert miért ne, de a szellemek békén hagytak mióta megkértem Istent hogy óvjon meg ezektől a lényektől. Lehet csak beképzeltem meg ilyesmi, de akkor is megszűnek a kopogások, lihegések..

Szép napot mindenkinek!

2021. júl. 5. 16:21
 29/30 anonim ***** válasza:
Hogy vagy most kérdező?
2022. okt. 22. 10:40
 30/30 A kérdező kommentje:
Jól vagyok, így visszaolvasva jót nevetek ezen a kerdésemen XD
2022. nov. 11. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!