Meg tudnátok nyugtatni, félek a szellemektől?
Akár szkeptikusok, bárki csak írjátok hogy nem kell félni a szellemektől, hiszek bennük de mondjátok hogy nem léteznek, mindegy csak vmit írjatok, mert félek hogy nálunk is fölbukkannak!
Egyébként változó, van hogy éjjel hallok egy kopogást vagy reggel lihegésre ébredek, szóval mikor ilyesmi történik és tudom hogy nem halluzok, akkor nem félek, féllvállról veszem. De van hogy rámjön a félsz, és akkor minden hangra azt hiszem kopogtató szellem, minden ajtó mögé árnyakat képzelek, a zuhanyzóba, az ágy alá, mindenhová, közben ltom hogy nincs ott semmi, de mi van ha egysze nem így lesz. Mármint hogy lesz ott vmi.
És közben ha egy szellem/démon rájön hogy félek akkor... Elkezd táplálkozni a félelmemből... És felerősödhet!
Bocsi ha zagyva amit írok, de tényleg nagyon sz*r ez az egész. Ha nem hiszel a szellemekben légyszi ne nézz hülyének, értsd meg hog csak félek és ennyi...
Légyszi írjatok vmit amitől megnyugodhatok.
Bár azért vannak okok ami miatt nem kéne fénem, pl.:
1 volt már házszentelés.
2 gyertyát gyújtottam és imádkoztam Istenhez, hogy ne legyenek iyen jelenségek, azóta nincs is.
3 keresztények vagyunk és ÁLLÍTÓLAG a keresztényeket nem "bántják" ezek a lények.
So vannak érvim, amik miatt nem kéne félnem, de azért mégis...
Olvastam az utóbbi időkben ilyen para sztorikat, szóval attól is félek hogy AZOK velem történnek meg egyszer...
Na jó. bocs a kisregényért.
szellemek nincsenek. a zajok, amiket hallasz nem tőlük vannak. a saját félelmed miatt hiszed csak ezt.
de gondold végig. mit tudna veled csinálni, ha lenne? hallottad már bárkitől, hogy vele történt ilyesmi? a szellemes történetekre általában megtalálják a racionális magyarázatot. ami meg fel van tupírozva, az pont azért, hogy az erre hajlamos emberek érdeklődését fenntartsák.
foglald el magad valami más témával. ez egy mese. de a mese csak addig jó, amíg a végén meg nem nyugszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!