Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A nevünk determinál! Szerintet...

A nevünk determinál! Szerintetek ez igaz?

Figyelt kérdés
2010. aug. 25. 21:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Nomen est Omen

Vannak a nevnek stílusjegyei amik ráragadnak a viselőjükre.

A kivételek általában nem is szeretik a saját nevüket vagy a becenevük nem is utal az eredeti nevükre.

2010. aug. 31. 13:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem igaz.
2010. aug. 31. 14:58
 13/16 anonim ***** válasza:

A számmisztika szerint : IGEN!

Nem nagyon hittem benne eddig, de múltkor erőt vettem magamon és a számmisztika előírásai szerint kiszámoltam a családom tagjainak a neveit...

Egészen döbbenetes eredményt kaptam : kivétel nélkül mindegyikünkre passzolt a leírás!!!... 8-o

Sőt, még az is 100%-ig stimmelt, hogy melyik illető jön ki jól a másikkal a számmisztika szerint...

Ebből az is következik, hogy aki valamilyen okból megváltoztatja a nevét, azokkal várhatóan zavarok történhetnek (depresszió, lelki zavarok, önértékelési zavarok, viselkedés zavarok, stb.)...

Tényleg igaz a régi mondás : Nomen est omen!

2010. szept. 1. 03:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Ja, azt elfelejtettem leírni, hogy a számmisztikában a vezetéknevet + keresztnevet és a születési dátum számait is ki kell számolni!!!

Ezekből jön majd ki a

- névszám

- sorszám

- személyiségszám

- szívszám

A kapott 4 számot kell majd megnézni a leírásban, ez adja majd a teljes jellemrajzot.

2010. szept. 1. 03:23
 15/16 Székely Éva válasza:

A szüleink választottak nekünk nevet s e végett bizonyos mértékig jellemezhet minket is.

Pl Szerintem, ha ma valakinek a szülei a József nevet adják, akkor valószínü, hogy ők vidéki,egyszerü hagyomány és törvény tisztelő emberek. Igy feltehetően igyekszenek ezt a mentalitást nevelni a gyermekükbe is. Persze ez csak feltevés, vagy nevezhetjük előitéletnek is.

2010. szept. 11. 01:43
 16/16 anonim válasza:

Ezt nagyon nehéz ügy lenne kideríteni! Végigolvastam a válaszokat, szerintem ez olyan, hogy mindenki maga dönti el a sorsát jórészt, na meg ki mit akar elhinni. A többi csak lehetőség és akarat. Tiszta "ember tragédiája" ez az egész beszélgetés. Ádámok és Luciferek.:D...

Én nyugatiak szerint ikrek vagyok, kos aszcendenssel,keletiek szerint fa-bivaly ha jól emlékszem tigris útitárssal, de egyikben sem találtam meg csak amolyan közhelyesen sablonokban a rám jellemző vonásokat. A nevemben még lehet valami: latin eredetű, jelentése pedig erős mint a medve. Ez hellyel-közzel rám illik, kivétel amikor éppen nem. Szóval mi is az ami determinál? Mi magunkat. Pont.

2010. okt. 1. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!