Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Egy Szellemcsoporttal léptem...

Egy Szellemcsoporttal léptem kapcsolatba.Ha utasításaik szerint végig megyek az általuk kijelölt úton, hova vezethet az életem?

Figyelt kérdés

Pár év meditáció után fél éve tapasztaltam először egy fura dolgot.Meditáció közben olyan volt mintha valami erő húzna maga felé, majd egy fura érzés után tőlem idegen gondolataim lettek, majd ezután pár meditációs foglalkozással később mintha nem én de rajtam kívül valaki beszélt volna.Kimondtam a szavakat, mondatokat olyan dolgokról beszéltem, amit magamtól sehonnan nem tudtam volna.Később utánaolvastam ez féltransz szerű állapot volt, mert a kimondott szavak egy darabig megmaradtak a tudatomban. Ez a Szellemcsoport, megnevezte magát, majd elmondták hogy figyelték a tevékenységeimet, és elérkezettnek látták az időt hogy kapcsolatba lépjenek velem.Ha mindent úgy csinálok amit ők mondanak, megváltozik az életem és teljes egészében spirituálisan élhetek.Több hét volt mire átgondoltam, majd meditálni kezdtem.Ekkor éltem át az első teljes transz élményt.Arra emlékszem még hogy papírt és tollat kellett hoznom, ezt kérték, majd elveszettem az eszméletem.Mikor magamhoz tértem több papíron volt leírva, mit csináljak, hogy fognak később velem kapcsolatba lépni.

Pár nappal később valaki felhívott hogy nincs-e kedvem külföldre menni vele.Ezután az események olyan véletlen sorozata következett, amit itt nehéz lenne leírni.

Minden ugyanúgy történt, ahogy ők lediktálták a papírra, és én transzban leírtam.Mostanában gondolkodok rajta, ha ezen az úton továbbmegyek, hova vezethet ez?

Érzem hogy mutatják az utat, életem megváltozott, teljesen más lett, mióta kapcsolatba kerültek velem.

Aki meditációval és utána transz állapotban élt át hasonlókat hogy élte meg mindezt?

Miket csinált, milyen élete lett?

2021. máj. 8. 10:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Valóban volt egy hasonló kérdés nemrég, ott azonban a kérdező nyíltan felvàllalta hogy a negativ oldallal van kapcsolatban, és őket szolgálja. Ott a kérdező számára egy pillanatig sem volt kérdéses hogy milyen irányban halad.

Itt a kérdező nagyon semlegesen fogalmaz végig, nagyon ügyesen megkerüli a nyílt állásfoglalást.

Nem zárnám ki hogy egyezés van a két személy között.

2021. máj. 8. 12:40
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Nem te vagy a sátánista aki lottón nyert és véráldozatokat hoz időnként? Mert van itt egy emberke aki rendszeresen leírja a történetét kisebb-nagyobb változtásokkal és nagyon hasonlít tiédre.
2021. máj. 8. 13:02
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem ez nem pozitív sajnos,sőt nagyon őszinte leszek...nemcsak az nem pozitív amelyik a tudat teljes kikapcsolásával használja fel a médiumi képességeket,de egy volt illuminati tag szerint semmilyen közvetlen szöveges kapcsolat NEM létezik pozitív csoporttól,minden ilyesmi az ő művük beleértve a Kryon,St.Germain és egyéb magát szellemcsoportnak megnevezett akármilyen entitástudatot is...Céljuk pedig a tömeges altatás a fókusz kifelé és felfelé helyezésével bármennyire mást mondanak..A cukormázas álfény és a látszólagos pozitív szemléletmódra való terelgetés a polaritás és kiegyenlítődés elve helyett..Arról már nem is beszélek mi alapján választják ki a téglákat a megfelelő csoportokba terelgetésekkel felhasználva a semleges de naiv "jelentkezőket"...akikkel aztán mehet a kollektív "ellangyosítás" egészen a 95%-ig...bár a negatív aratáshoz elég az 55%-is...az ébredező tömegbariknak szintén...

A pozitív arról ismerhető fel amellett,hogy nem fog bábként használni,hogy a szimbolikán keresztül kommunikál,mivel maga a felsőbb Én is szimbólumokban gondolkodik (lévén,hogy az egész univerzum is egy hatalmas Egregor és szimbólumtár-okozat) ezért az isteni magasabb Én szűrőjén át mehet csak át minden valóban építő infó,minden más csak önáltatás...

Viszont ha neked elég annyi,hogy jobb lett az életed anyagilag és egy csomó "véletlenszerű" spontán dolog történik aminek még nem látod,vagy nem is akarod látni a következményeit nekem is elég...abszolút megértő vagyok,mert minden tapasztalat hasznos :)

Reméljük ha át is billensz nem kell a 95-ről visszarángatni.. :)

2021. máj. 8. 16:11
 14/20 anonim ***** válasza:

Mi az hogy "volt illuminati tag szerint"

Egyedül relytett kéz van aki illuminatusnak vallotta magát és hitelesnek nevezhető, legalábbis abban, hogy ért a dologhoz attól még lehetett troll is de ő sem volt ex illuminati tag.

A többi dologgal kapcsolatban hasonlóan gondolom csak ezen akadtam fent.

2021. máj. 8. 16:58
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

13# több szándékos vagy véletlen hiba van az általad leírtakban.

A negatív avatáshoz 95%-os negativitás kell. Az 55-60 % az simán csak az átlagosan jó, átlagosan önző ember, kb az emberiség nagyrésze, jelenleg.

Kryon, Saint-German egészen biztosan nem negatív entitások, és vannak "szöveges" közvetítések mindkét oldalról.

Az információid manipulatívak voltak.

Itt, a mi bolygónkon most nem lesz negatív aratás.

A tudat és a szív szűrőjén én is fontosnak tartom átengedni az infókat, mert gyakran mímelnek pozitívitást negatív lények is.

2021. máj. 8. 18:08
 16/20 anonim ***** válasza:

Hova tarthat az életed?

Az mi honnan tudhassuk már?

Te vagy az aki mész, és nem tudod hova? Meg sem mondták neked, hogy izé, ide fog tartani az életed ha ezt az utat követed?

Ja, hogy megváltozik az életed, értem.

Hát, azt nem mondták egy szóval sem, hogy az előnyödre fog ez válni, jól értem? Pénz- meg lélekvisszafizetzési garanciát azért kérnék a helyedben.

2021. máj. 8. 23:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Csak ismételte magát. Fura csávó, sztem offoljátok.
2021. máj. 9. 03:39
 18/20 anonim ***** válasza:

"Ha utasításaik szerint végig megyek az általuk kijelölt úton, hova vezethet az életem?"

Höva máshová, mint közéjük a csoportba!

Ha nem bolondok, akkor nem engedik, hogy öket megtagadó, ellenző másik csoport tagja legyél.

2021. máj. 13. 06:50
 19/20 anonim ***** válasza:

Ha gyakorlott meditálós vagy, akkor érezheted, hogy mennyire szolgálják a jót és a rosszat ezek az események. Ha érzed, hogy tiszta a forrás, akkor valószínűleg egy sokkal jobb életminőségben, egy sokkal jobb életet fogsz élni.

Gratulálok. Végtelenül büszkék vagyunk rád ha ez igaz.

Majd beszélek veled otthon.

2021. máj. 13. 18:02
 20/20 anonim ***** válasza:

A hozzászólások alapján tényleg több diplomamunka megírása lehetne a cél, sőt akár doktorikra is vállalkozhatna a bátrabb jelentkező.

Bár hülyeségekkel nem szoktam foglalkozni annyit hozzátennék, hogy a meditáció nem arra való hogy bármilyen szellemekkel, csoportokkal vagy egyéb "entitásokkal" kapcsolatba lépjünk. Szerintem ezek felbukkanása a meditációban tévút és főleg a te agyad megcsalása. Ha amit leírtál tényleg megtörtént, akkor a helyedben abbahagynám a "meditációt", ez ugyanis nem az. Ha tényleg meditálni akarsz, akkor képzett vezetőre lesz szükséged, aki tudja, hogy mit kell tenni, hogy eredménye is legyen.

2021. jún. 18. 06:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!