A halál közeli élmények mennyire lehetnek valósak?
Nagyon sokféle halál közeli élmény van. Pl én drogfüggő vagyok, és eddig 6x került közel hozzám az öreg kaszás. Volt hogy légzésbénulásom volt kb full leállt a légzésem (herbál) és szó szerint kívülről láttam magam. De volt 2 olyan is amikor semmi nem volt. Kb szó szerint semmi, és még az elképzelt semmi sem. Tehát az egy elképzelhetetlen állapot volt. Volt olyan is ami közben hallucináltam valamit. kb olyan volt mint a betonkeverő hangja. A legdurvább viszont az volt hogy a testem szemszögéből láttam - pedig el voltam ájulva (szóval a szememmel nem láthattam). Eközben éjszaka is volt, és mikor magamhoz tértem a sötétben pont arra néztem - amit láttam valahogy (fény nélkül).
Én mint öreg motoros azt mondanám nincs két egyforma halál közeli élmény. De akármilyen is - mindig lehet belőle tanulni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!