Láttatok már szellemet?
Ha igen, hogy nézett ki? Hol láttátok, és milyen volt? Mondott esetleg valamit nektek?
Nem kérek oltást, aki nem bír normálisan hozzászólni a témához, ne írjon!
én láttam!
egy lebegő fehér lepedő volt két lyukkal a szemeinek...
Hát néhány ember érzékenyebb rá a szokottnál.
Csak azt tudom, hogy kicsi koromban láttam őket. Anyukám mesélte, hogy mindig rém álmaim voltak, és arra panaszkodtam, hogy egy bácsi nem hagy aludni, meg húzza a hajamat, hasonlók...Egyik éjszaka bement a szobámba, és azt mondta nyár közepén olyan hideg volt a szobában, hogy látta a saját leheletét, aztán megmozdult a növény, mármint úgy, mint mikor valaki elmegy mellette...
Aztán hallott egy ismerősétől valami főzet félét főleg sóból, azt megcsinálte, és többet nem volt ilyen jellegű problémánk. Viszont ez még az előző házunkban volt...
Azóta nem láttam szellemet, bár vannak fura dolgok, amiket csak néha tapasztalok.
én kis koromban a szobámban, emlékszem hogy néha nemtudtam aludni éjszaka és amikor kinyitottam a szemem néha valami átlátszó valamit láttam sétálni az ágyam előtt ilyenkor mindig nagyon megilyettem és a takaró alá "bújtam" vagy a növérem mellé..
nemtudom hogy télleg láttam-e vagy csak képzeltem.. de az bennem maradt ahogy ott sétál :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!