Hisztek abban, hogy valaki képes megálmodni a jövőt?
Én tömegközlekedéses álmokat álmodtam, és szinte mind bejöttek! Az egyik még csak papíron létezik, de az is biztató jel. :) Na meg egyszer az egészségemmel (betegségemmel) kapcsolatban álmodtam jövőre vonatkozó dolgot, ami bejött.
De ezek már eléggé régen voltak.
ha tényleg történt veled ilyen, akkor nem hiszem, hogy ez csak úgy elmúlt volna... én inkább akkor mondanám, hogy elmúlt, mikor nem aludnék többet, és nem álmodnék :)
szerintem inkább csak valami miatt elbújt :D az biztos, hogy ezt a sorsod akarta így, neked kell kiderítened, hogy ezek után mit kell vele tenned.
rájöttél, hogy neked van egy ilyen adottságod. nem gondolod, hogy nem véletlenül fedte fel magát?
lehet, hogy harcolnod kell érte (persze nem szó szerint gondolom) de az is lehet, hogy automatikusan elment egy kis időre, mert nem szabad most használnod, majd egy idő után újra előjön.
jövőt tekintve, csak egy kis részletet, az álmodás utáni max 3-4 hétre lehet előre megérezni, de ha úgy érzed, van köze a jövődhöz, akkor toll, papír és írd le, hogy biztos ne felesd el, aztán figyelj szorgosan és olvasd vissza, amit írtál, ha ezt megteszed máris megtudod.
én csak ezt tudom ajánlani, ez a legkisebb költségvetésű, és nem kellenek hozzá tízezrek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!