Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért terjedt az el, hogy...

Miért terjedt az el, hogy szellemek csak elhagyatott helyeken vannak?

Figyelt kérdés

Miért pont ott vannak? Sok film, áldoku, youtube kamuvideók stb. arra a teóriára épül, hogy ami elhagyatott, ott tuti szellem van...

Tegyük, fel hiszünk bennük. Vegyük "komolyan". Akkor miért is ott vannak általában? Mi okuk lenne nem köztünk mozogni, megjelenni? Miért olyan jó elhagyott épületekben bolyongani?

2021. márc. 23. 12:14
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

#10 hát te se vagy falusi vagy falun nevelkedett, úgy látom... azon kívül hogy megtojás után mondja a magáét kicsit, eléggé csendes jószágok. És azok már tyúkok, nem csirkék... :)

De igen, végülis amire célzol, érthető.

2021. márc. 24. 10:20
 12/15 anonim ***** válasza:
Elhagyott helyen sokkal könnyebb észrevenni, mint zsúfoltabb épületben. Zajos utcán.
2021. márc. 24. 15:38
 13/15 anonim válasza:

Mindenhol ott vannak, nemcsak elhagyatott helyeken..

Sajnos en hajlamos vagyok erzekelni oket, nem nottem ki, pedig minden gyermek eszleli kiskoraba a szellemeket, csak az ido mulasaval bezarul ez a "kepesseg".

2021. márc. 28. 18:08
 14/15 anonim ***** válasza:
13-as nem bàntani akarlak, de nem lehet, hogy skrizofréniád van? Mer rájuk jellemző a hallucinàlàs, amit valőságként élnek meg. Pszicholőgusnál jártál már egyébként? Én legalábbis biztos kivizsgáltatnám magam, ha ilyen dolgokat észlelnék biztos, ami biztos.
2021. márc. 28. 19:59
 15/15 anonim válasza:

Remelem, hogy nem vagyok skrizo :)

Amikor kicsi voltam, volt, hogy lattam egy egy alakot, mai napig emlekszem rajuk, de mara szerencsere ez mar teljesen bezarult.

Most mar csak szimplan erzem, nyomaszto lesz a legkor, olyan mintha neznenek, olyankor rogton tudom, hogy szellem. Mivel sokat foglalkoztatott a tema, egyszeruen elengedem oket, semmi extra.

Ezt csak gyakorolni kell, nem ijeszto meg semmi ilyesmi.

Termeszetesen ez olyan dolog, hogy sokan nem hisznek abba amit nem latnak. Nincs is azzal semmi problema. :)

2021. márc. 28. 20:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!